Ta kontroll i Autodesk Account

Ta kontroll i Autodesk Account (video: 1:15 min.)

Administrer og tilpass Autodesk-abonnementene dine med bare noen få klikk. Autodesk Account tilbyr selvbetjente alternativer slik at du kan gjøre endringer når som helst.

Har du ikke abonnement for øyeblikket? Finn produktet du trenger

Fordeler med selvbetjent Autodesk Account

 • Synkroniser abonnementene dine

  Få samme betalingsdato for alle abonnementene, slik at det blir enklere å budsjettere og planlegge.

  Samkjør datoer

 • Skaler etter bedriftens behov

  Legg til lisenser i abonnementet etter behov, og få tilpassede priser.

  Legg til lisenser

 • Endre abonnementsperioden når som helst

  Konfigurer din neste fornyelse for å bytte til en månedlig, årlig eller treårig periode.

  Endre periode

Vanlige spørsmål (FAQ)

Selvbetjente administrasjonsfunksjoner i Autodesk Account er ikke tilgjengelige i alle land. De er heller ikke tilgjengelig for vedlikeholdsplaner, produkter som behandles gjennom Digital River, produkter kjøpt gjennom en forhandler eller avviklete produkter.

I tillegg har enkelte produkter, for eksempel Fusion, ennå ikke selvbetjeningsalternativer tilgjengelig.

Hvis disse alternativene ikke er synlige for deg i Autodesk Account eller knappealternativene er nedtonet, indikerer dette at selvbetjente alternativer ikke er tilgjengelige for øyeblikket.

Hvis du vil foreta justeringer av abonnementet, kan du kontakte brukerstøtten.

Ja. Hvis du bytter fra én periode til en annen, opprettholdes spesialprisen ved automatisk fornyelse* – vanligvis 10 % mindre enn det du ville ha betalt for et nytt abonnement – hvis du fornyer før abonnementet ditt utløper. Hvis du derimot lar abonnementet ditt utløpe og kjøper et nytt, vil prisen være ca. 10 % høyere. Du sparer penger hvis du fortsetter å la abonnementet løpe i stedet for å la et abonnement utløpe og kjøpe nytt. Og du beholder de oppsparte innsparingene selv om du velger en ny periode i Autodesk Account.

Eksempel: Du har et Maya LT-abonnement med en ettårsperiode som fornyes til USD 250 per lisens, betalt årlig. Hvis du bytter til en treårsperiode, betaler du USD 675 per lisens når endringen skjer, betalt hvert tredje år. Hvis du lar det opprinnelige ettårige abonnementet utløpe og kjøper et nytt treårsabonnement, betaler du USD 755 per lisens, betalt hvert tredje år.

* Spesialpris for fornyelse er basert på standard annonserte pris fra Autodesk (ikke inkludert gjeldende skatt) og ekskluderer rabatter, kampanjer og månedlige abonnementer. Prosentandelen du sparer kan variere på grunn av endringer i valutakursene.

Hvis alternativet for å endre perioden ikke er synlig eller er nedtonet, er ikke selvbetjente periodeendringer tilgjengelig for dette abonnementet i Autodesk Account.

Hvis du vil foreta justeringer av abonnementet, kontakt brukerstøtte.

For å samkjøre betalingsdatoer for flere abonnementer må de ha samme periodelengde og betalingsmåte. Du kan justere periodens lengder og endre betalingsmåtene dine slik at alle samsvarer, og deretter fortsette med å samkjøre betalingsdatoene dine.

Hvis alternativet Samkjøring av betalingsdatoer er nedtonet, er ikke selvbetjeningstjeneste tilgjengelig for abonnementene dine.

Hvis du vil foreta justeringer av abonnementet, kontakt brukerstøtte.

Denne funksjonen er ikke tilgjengelig i alle regioner. Hvis alternativet Legg til lisenser ikke vises i kontoen din, kan det hende at abonnementet ditt ikke er kvalifisert for selvbetjent lisensadministrasjon. Ta kontakt med forhandleren eller ta kontakt med kundestøtte for å få hjelp.

Ja, du kan legge til lisenser i ditt kvalifiserte abonnement når som helst. Kostnaden for lisensen fordeles basert på tiden som gjenstår i det eksisterende abonnementet ditt. Alle lisenser fornyes ved datoen for neste abonnementsfornyelse.

Du kan få tilgang til teknisk støtte på den måten som passer best for deg – velg mellom telefon, chat, e-post eller hjelp via eksternt skrivebord for å få hjelp med problemer. Se alle alternativene for brukerstøtte.

1Spesiell fornyelsespris er basert på Autodesks pris veiledende utsalgspris (ekskludert gjeldende skatter og avgifter), og gjelder ikke for utvalgte produkter, rabatter, tilbud, og månedlige abonnementer. Klikk her for å se en liste over ekskluderte produkter. Prosentandelen du sparer kan variere på grunn av endringer i valutakursene. Hvis du fornyer gjennom en forhandler, kan prisen variere siden Autodesk-forhandlere står fritt til å fastsette egne priser.

Velkommen til ${RESELLERNAME} kundebehandling

Vennligst opt-in for å motta hjelp

Jeg samtykker i at Autodesk kan dele navnet mitt og e-postadressen min med ${RESELLERNAME} slik at ${RESELLERNAME} kan gi installasjonsstøtte og sende meg markedsføringskommunikasjon. Jeg er innforstått med at forhandleren vil ha ansvaret for hvordan disse dataene blir brukt og administrert.

Du må legge inn en e-postadresse E-postadressen du har lagt inn, er ugyldig.

${RESELLERNAME}