Keyboard ALT + g to toggle grid overlay

Abonner i 3 år, og spar 10 %

Når du abonnerer på hvilket som helst Autodesk-produkt i 3 år, sparer du 10 % sammenlignet med å kjøpe og fornye et årlig abonnement i samme tidsperiode. Kjøp trygt på nettet – kjøpet skjer raskt og trygt.

Hvorfor abonnere i tre år?

 • Behold dagens pris

  Ingen grunn til å bekymre seg for endringer. Beløpet du betaler i dag, er fast for hele 3-årsperioden.

 • Fortsette å spare

  Abonnement betyr også rabatt på annen programvare, du sparer på viktige verktøy som Revit, AutoCAD og Maya.

 • Fortsette å arbeide

  Glem årlig fornyelse og administrasjon. I stedet får du tre år med uavbrutt, bekymringsfri arbeidsflyt med dine viktige verktøy.

Abonnement er risikofritt

 • 30 dagers «pengene tilbake»-garanti

  Prøv Autodesk-programvare risikofritt i 30 dager Ikke helt fornøyd? Vi refunderer 1- eller 3-årsabonnementet i sin helhet.

 • Få ekspertråd før og etter at du abonnerer

  Møt ekspertene våre for å få skreddersydde anbefalinger før du kjøper – og få deretter løpende støtte på nett eller over telefon.

 • Dra nytte av utvidet sikkerhet

  Hold programvaren beskyttet med de nyeste sikkerhetsoppdateringene og hurtigreparasjonene. Autodesk-sikkerhetsrammeverket hjelper deg å sikre investeringen.

  Finn ut mer (Engelsk)

Produkter

Programvare for arkitektur, teknikk og konstruksjon

Programvare for produktdesign og produksjon

Programvare for media og underholdning

Vanlige spørsmål (FAQ)

 • Hvilke krav stilles til internett-tilkobling?

  Du må være koblet til Internett for å laste ned og installere programvaren. For skrivebordsprogramvare med enkeltbrukertilgang må brukeren koble til internett for å aktivere programvaren og koble til minst én gang hver 30. dag etter den første aktiveringen for å fortsette å bruke produktet. Det er alltid nødvendig med internett-tilkobling for å få tilgang til skytjenester.

 • Hvordan administrerer jeg abonnementskontrakten?

  For at du ikke skal risikere å miste tilgang til programvare, tjenester eller fordeler er det viktig å fornye kontrakten før utløpsdatoen.

  Abonnementer kan fornyes opptil 90 dager før utløpsdato. Automatiske varsler sendes på e-post 45, 30 og 4 dager før utløpsdato. Se retningslinjene for fornyelse av abonnement for mer informasjon.

  Du finner mer informasjon om administrering av abonnementsfornyelse og se detaljer som abonnementsperioder og utløpsdato i delenKontrakter i Autodesk-kontoen din. Har du kjøpt fra en forhandler? Se Fornye abonnementer kjøpt fra en forhandler for mer informasjon.

 • Hvor kan jeg få teknisk støtte?

  Du kan få tilgang til teknisk støtte på den måten som passer best for deg – velg mellom telefon, chat, e-post eller hjelp via eksternt skrivebord for å få hjelp med problemer. Vis alle alternativer for støtte.

SPAR MED FLERÅRSABONNEMENTER

Kundene kan abonnere på et nytt 3-årsabonnement eller fornye et 3-årsabonnement som er ferd med å utløpe, og spare 10 prosent.

Besparingene gjelder fra 1. februar 2020 i USA, Canada og Latin-Amerika.

Bare tilgjengelig hos deltakende forhandlere og Autodesk-butikker. Forhandlernes priser kan variere. Din lokale Autodesk-forhandler kan gi mer informasjon.

AUTODESK FORBEHOLDER SEG RETTEN TIL Å AVBRYTE, UTSETTE ELLER ENDRE DELER AV ELLER HELE DENNE KAMPANJEN NÅR SOM HELST OG UTEN FORVARSEL AV EN HVILKEN SOM HELST GRUNN ETTER EGET SKJØNN. PRISENE FOR AUTODESK-PROGRAMVARE KAN ENDRES.

Det er ikke sikkert at alle abonnementsfordelene er tilgjengelige på alle språk eller i alle områder for alle produktene eller tjenestene. Abonnementsprogrammer er underlagt de gjeldende abonnementsvilkårene for Autodesk og/eller tjenestevilkårene for Autodesk.

Autodesk, Autodesk-logoen, AutoCAD LT, 3ds Max, AutoCAD, BIM 360, Civil 3D, Fusion 360, Infraworks, Inventor, Inventor LT, Maya, Maya LT, Moldflow, MotionBuilder, Mudbox, Navisworks, ReCap Pro, Revit, Revit LT, Robot, Showcase, Sketchbook og VRED er registrerte varemerker eller varemerker fra Autodesk, Inc. eller deres datterselskaper eller søsterselskaper i USA eller andre land. Alle andre merkenavn, produktnavn eller varemerker tilhører sine respektive eiere. Autodesk forbeholder seg retten til å endre produkt- og tjenestetilbud, -spesifikasjoner og -priser når som helst og uten forvarsel, og står ikke ansvarlig for eventuelle typografiske eller grafiske feil som kan forekomme i dette dokumentet.

© 2020 Autodesk, Inc. Med enerett.