Selvbetjening av tjeneste

Du kan enkelt administrere abonnementer og betalinger i Autodesk-kontoen.

Ta kontroll i Autodesk-kontoen (video: 1:15 min)

Ta kontroll fra Autodesk-kontoen

Administrer og tilpass Autodesk-abonnementene dine med bare noen få klikk. Autodesk-kontoen tilbyr selvbetjente alternativer slik at du kan gjøre endringer når som helst.1

Fordeler med selvbetjent Autodesk-konto

Ta kontroll over og administrer alle produktene og betalingene dine i Autodesk-kontoen.

Ikon som viser to datamaskinvinduer som overlapper med et synkroniseringsikon

Synkroniser abonnementene dine

Få samme betalingsdato for alle abonnementene, slik at det blir enklere å budsjettere og planlegge.


Bruker- og plusstegnikoner som vises i et datamaskinvindu-ikon

Skaler etter bedriftens behov

Legg til lisenser i abonnementet etter behov, og få tilpassede priser.


Dataskjermikon som viser to kalenderikoner med en pil som går fra den ene til den andre

Endre abonnementsperioden når som helst

Konfigurer din neste fornyelse for å bytte til en månedlig, årlig eller 3-årig periode.


Tilgang til kontofunksjonene dine

Hvis du har kjøpt abonnementet direkte fra Autodesk, kan du gjøre endringer når som helst i Autodesk-kontoen.1

Samkjør betalingsdatoer

 1. I kontoen din går du til Fakturering og bestillinger > Kommende betalinger.
 2. Klikk på Samkjør betalingsdatoer.
 3. Velg abonnementene du vil endre, og klikk på Samkjør.
 4. Bekreft bestillingen din og send inn.

Legg til lisenser

 1. I kontoen din går du til Fakturering og bestillinger > Abonnementer og kontrakter.
 2. Velg et produkt, og klikk på Legg til lisenser.
 3. Juster bestillingen din og klikk på Lagre endringer.
 4. Se gjennom bestillingen, og klikk på Send inn bestillingen.

Endre avtaletidens varighet

 1. I kontoen din går du til Fakturering og bestillinger > Abonnementer og kontrakter.
 2. Velg et produkt
 3. Klikk Endre under Fornyelsesdetaljer.
 4. Velg den nye avtaletiden, og klikk på Bekreft.
Kvinne som jobber på en laptop på et kontor

Fornyelse i Autodesk-kontoen

Få spesialpriser når du fornyer abonnementene dine. Administrer innstillingene dine i Autodesk-kontoen for å spare mest mulig, og finn ut hvordan du får mer verdi med en Premium-pakke eller med lengre avtaletid.

Vanlige spørsmål (FAQ)

Er alle abonnementer kvalifisert for selvbetjent administrasjon i Autodesk-kontoen?

Selvbetjente administrasjonsfunksjoner i Autodesk-kontoen er ikke tilgjengelige i alle land. De er heller ikke tilgjengelig for vedlikeholdsavtaler, produkter som tidligere er behandlet gjennom Digital River eller eldre systemer, produkter kjøpt gjennom en forhandler eller avviklede produkter.

 

Hvis disse alternativene ikke er synlige for deg i Autodesk-kontoen, eller knappealternativene er nedtonet, indikerer dette at selvbetjente alternativer ikke er tilgjengelige for øyeblikket.

 

Hvis du vil justere abonnementet, kan du kontakte brukerstøtte.

Beholder jeg de spesielle prisene for fornyelse hvis jeg endrer avtaletiden?

Ja. Hvis du bytter fra én avtaletid til en annen, opprettholdes spesialprisen ved automatisk fornyelse2 – vanligvis opptil 10 % mindre enn det du ville ha betalt for et nytt abonnement – hvis du fornyer før abonnementet ditt utløper. Hvis du derimot lar abonnementet ditt utløpe og kjøper et nytt, vil prisen være ca. 10 % høyere. Du sparer penger hvis du fortsetter å la abonnementet løpe i stedet for å la et abonnement utløpe og kjøpe nytt. Og du beholder besparelsene selv om du velger en ny avtaletid i Autodesk-kontoen.

 

Eksempel: Du har et AutoCAD LT-abonnement med en 1-årsavtale som fornyes til USD 420 per lisens, betalt årlig. Hvis du bytter til en 3-årsavtale, betaler du USD 1179 per lisens når endringen skjer, betalt hvert tredje år. Hvis du lar det opprinnelige ettårige abonnementet utløpe og kjøper et nytt treårsabonnement, betaler du USD 1310 per lisens, betalt hvert tredje år.

Hvorfor kan jeg ikke endre avtaletiden for abonnementet mitt?

Hvis alternativet for å endre avtaletiden ikke er synlig eller er nedtonet, er ikke selvbetjente endringer av avtaletiden tilgjengelig for dette abonnementet i Autodesk-kontoen.

 

Hvis du vil justere abonnementet, kan du kontakte brukerstøtte.

Hvorfor kan jeg ikke samkjøre betalingsdatoene mine for abonnementer jeg har kjøpt på nettet?

For å samkjøre betalingsdatoer for flere abonnementer må de ha samme periodelengde og betalingsmåte. Du kan justere avtaletidens varighet og endre betalingsmåtene dine slik at alle samsvarer, og deretter fortsette med å samkjøre betalingsdatoene dine.

 

Hvis alternativet Samkjøring av betalingsdatoer er nedtonet, er ikke selvbetjeningstjenester tilgjengelig for abonnementene dine. Hvis du vil justere abonnementet, kan du kontakte brukerstøtte.

Hvorfor ser jeg ikke alternativet «Legg til en lisens» i Autodesk-kontoen?

Denne funksjonen er ikke tilgjengelig i alle regioner. Hvis alternativet Legg til lisenser ikke vises i kontoen din, kan det hende at abonnementet ditt ikke er kvalifisert for selvbetjent lisensadministrasjon. Ta kontakt med forhandleren eller ta kontakt med brukerstøtte for å få hjelp.

Kan jeg når som helst legge til en lisens i abonnementet mitt?

Ja, du kan legge til lisenser i ditt kvalifiserte abonnement når som helst. Kostnaden for lisensen fordeles basert på tiden som gjenstår i det eksisterende abonnementet ditt. Alle lisenser fornyes ved datoen for neste abonnementsfornyelse.

Kan jeg kansellere automatisk fornyelse?

Noen abonnementer fornyes automatisk for å sikre at du har kontinuerlig tilgang til programvaren. Hvis abonnementet er stilt til automatisk fornyelse, blir du belastet for en ny abonnementsperiode på fornyelsesdatoen som er oppført i Autodesk-kontoen. Du kan avbryte den automatiske fornyelsen når som helst før fornyelsesdatoen. Du beholder tilgang til programvare og tjenester frem til fornyelsesdatoen, og du blir ikke belastet for en ny periode. Se Avbryte et abonnement for mer informasjon.

Hvordan avbryter jeg fornyelsen hvis jeg har kjøpt hos en partner?

Retningslinjer for retur for kjøp og fornyelseskostnader fra tredjeparter som detaljhandlere eller autoriserte Autodesk-partnere kan variere fra selger til selger. Hvis du ikke kan si opp abonnementet i Autodesk-kontoen, kan du kontakte forhandleren direkte.

Hvor kan jeg få teknisk støtte?

Velg blant alternativene for direkte eller online brukerstøtte som fungerer best for deg – telefon, chat, e-post eller assistanse via eksternt skrivebord. Kontakt våre brukerstøttespesialister og utforsk vår selvbetjeningshjelp.

Vis mer

1 Denne funksjonen er kun tilgjengelig for produkter som er kjøpt direkte fra Autodesk-nettstedet – eller i noen tilfeller med Autodesk Sales – i USA, Canada, Europa eller Australia.

 

2 Spesiell fornyelsespris er basert på standard annonserte pris fra Autodesk (ikke inkludert gjeldende skatt), og ekskluderer rabatter, kampanjer og månedlige abonnementer. Prosentandelen du sparer kan variere på grunn av endringer i valutakursene. Hvis du fornyer gjennom en forhandler, kan prisen variere siden Autodesk-forhandlere står fritt til å fastsette egne priser.