Keyboard ALT + g to toggle grid overlay

BIM 360 DESIGN

BIM-samarbeid for AEC-team når som helst, hvor som helst

Koble designteamene sammen for å oppnå bedre prosjektresultater. Med integrert tilgang til Revit®-, Civil 3D®- og AutoCAD® Plant 3D-filer kan BIM 360 Design hjelpe team med å øke produktiviteten, forenkle designsamarbeidet på en felles plattform og fremskynde prosjektleveransen. 

Koble teamene sammen

REVIT-ARBEIDSDELING I SKYEN

Revit Cloud Worksharing med BIM 360 Design bringer kraftige, samarbeidsbaserte Revit-arbeidsprosesser til skyen, slik at du kan bruke den som kan håndtere jobben best, uansett hvor vedkommende befinner seg. Gjør det mulig for teamene å dele forfatterskap over Revit-modeller i sanntid og holde seg oppdatert på det nyeste godkjente arbeidet.

COLLABORATION FOR CIVIL 3D

Collaboration for Civil 3D hjelper prosjektteam med å dele designdata på tvers av flere selskaper. Få trygg tilgang til Civil 3D-filer, datasnarveier og xref-er fra flere steder, utenfor selskapets brannmurer – alt i et felles datamiljø.                                 

Prøv BIM 360 Design: 30 dager
gratis

Last ned BIM 360 Design for

  • å samarbeide med hvem som helst på en hvilken som helst enhet i AEC-designprogramvaren, inkludert Revit, Civil 3D og Plant 3D
  • å administrere prosjektdata sentralt i én skybasert plattform
  • å arbeide hjemmefra, på kontoret eller fra hvor som helst, med Revit Cloud Worksharing og Collaboration for Civil 3D
  • å fatte beslutninger i sanntid med alle prosjektdata for hånden
  • å kontrollere tillatelser på alle nivåer: bruker, rolle og mappe

Finn den beste løsningen for behovene til din bedrift

Ring oss på +47 21 93 72 24, eller fyll ut dette skjemaet for å snakke med en Autodesk-representant.

 

Med BIM 360® Design kan team designe og samarbeide gjennom hele prosjektets livssyklus. BIM 360 gir tilgang til AEC-team for enkel administrasjon av tillatelser og sømløs deling av data og øker dermed effektiviteten og produktiviteten for brukere av Revit, Civil 3D og Plant 3D. Det er verktøysettet som alle team trenger for å effektivisere beslutningstakingen og godkjenningen for bedre prosjektleveranse.