• Norge

  Vi har videresendt deg til en tilsvarende side på det lokale nettstedet ditt, hvor du kan se lokale priser og kampanjer og kjøpe produkter på nettet.

  Stay on our U.S. site

Keyboard ALT + g to toggle grid overlay

Enkel oppgradering med Autodesk Subscription.

Mer intelligente verktøy. Enkel tilgang.

Send inn din gamle permanente lisens og bytt til den nyeste programvaren du vil ha

Ring oss på: +47 21 93 72 24

Nå som Microsoft har annonsert at de ikke lenger vil gi utvidet støtte for Windows 7 fra januar 2020, finnes det ikke noe bedre tidspunkt for å oppgradere til et abonnement som støtter Windows 10.

Abonner nå og spar opptil 25 %

 • Bevar konkurransedyktigheten

  Få tilgang til de siste nyhetene, og jobb raskere med nye tidsbesparende funksjoner.

 • Vær fleksibel

  Jobb der du er – uansett hvor du er – fra flere enheter, hjemme, på jobben eller når du er på reise.

 • Få utvidet brukerstøtte

  Få brukerstøtte når du trenger det – over chat, telefon eller Internett.

Spar mer med et 3-årsabonnement

Få merverdi med bransjeløsninger

Andre kvalifiserte produkter

La oss ta en prat.

Ring +47 21 93 72 24 eller fyll ut kontaktinformasjonen, så tar vi kontakt.

Mange takk! En representant for Autodesk vil snart kontakte deg for å svare på de spørsmålene du har og hjelpe deg med å velge det beste alternativet som passer til ditt budsjett, din bedrift og dine prosjekter.

 • Ta en prat med oss om oppgradering av din tidsubegrensede lisens

  Ring nummeret som står oppført +47 21 93 72 24 eller oppgi kontaktinformasjon på skjemaet, så tar vi kontakt innen to virkedager.

 • Oppgi serienummeret på Internett

  Besøk nettbutikken for å oppgradere til et abonnement med rabatt.

 • Oppgi serienummeret til en forhandler

  Bruk søkeverktøyet for forhandlere til å finne en ekspert som kan veilede deg gjennom prosessen.

Ta kontakt med en forhandler

Autodesks samarbeidspartnere kan hjelpe deg med å få oppfylt dine unike behov. Bruk søkeverktøyet for Autodesks samarbeidspartnere for å finne en Autodesk-forhandler i nærheten av deg, og ta kontakt direkte slik at dere kan diskutere valgmulighetene.

Lurer du på noe?

Ta en titt på vanlige spørsmål.

 • Hvordan benytter jeg meg av dette tilbudet?

  Få mer informasjon om muligheten til å spare ved å oppgi kontaktinformasjon på dette skjemaet, eller ta kontakt med en deltakende forhandler.

 • Hvor lenge gjelder tilbudet?

  Spesialtilbud (opptil 25 %* rabatt på treårsabonnementer), gjelder fra og med 17. juli til og med 31. juli 2019.
  Standardtilbud (opptil 20 %* rabatt på ettårs- og treårsabonnement), gjelder til og med 25. oktober 2019.

 • Hvilke produkter gjelder tilbudet for?

  Du finner en fullstendig liste over kvalifiserende produkter i vilkårene for tilbudet.

  Vis alle vilkårene her

Serial number trade-in offer

Kundene kan spare 20 % på bransjeløsninger eller de fleste individuelle produkter når de kjøper kvalifiserte 1- eller 3-årsabonnementer med enkel- eller flerbrukertilgang og sender inn kvalifiserende tilknyttede lisenser fra utgivelsesårene 1998–2019, som er tidsubegrensede uten en aktiv vedlikeholdsplan. Du finner fullstendige produktlister, detaljer og begrensninger på www.autodesk.no/campaigns/global-promotion/terms-and-conditions

Tilbudet gjelder fra og med 7. mai til og med 25. oktober 2019 i EØS-området, Sveits, Albania, Bosnia-Hercegovina, Kosovo, Makedonia, Montenegro, Serbia og salgsområdene Midtøsten og Afrika (MEA), Middelhavsområdet, Russland og Samveldet av uavhengige stater (SUS). Merknad: Tilbudet gjelder ikke for Krim-halvøya. Noen produkter og vilkår varierer fra område til område.

Bare tilgjengelig hos deltakende forhandlere og i Autodesk-butikker. Forhandlernes priser kan variere. Din lokale Autodesk-forhandler kan gi mer informasjon.

AUTODESK FORBEHOLDER SEG RETT TIL – NÅR SOM HELST OG UTEN VARSEL – Å AVBRYTE, STANSE ELLER ENDRE HELE ELLER DELER AV DENNE KAMPANJEN, UANSETT ÅRSAK OG ETTER EGET SKJØNN. PRISENE PÅ AUTODESK-PROGRAMVAREN KAN ENDRES.

Det er ikke sikkert at alle abonnementsfordelene er tilgjengelige på alle språk eller i alle områder for alle produktene eller tjenestene. Abonnementsprogrammer er underlagt gjeldende abonnementsvilkår for Autodesk og/eller tjenestevilkårene for Autodesk..

Autodesk, Autodesk-logoen, AutoCAD LT, 3ds Max, ArtCAM, AutoCAD, Civil 3D, FeatureCAM, Infraworks, Inventor, Inventor LT, Maya, Maya LT, MotionBuilder, Navisworks, Revit, Revit LT, Robot og Showcase er registrerte varemerker eller varemerker for Autodesk, Inc. eller deres datterselskaper eller filialer i USA eller andre land. Alle andre merkenavn, produktnavn og varemerker tilhører deres respektive innehavere. Autodesk forbeholder seg retten til når som helst og uten forvarsel å endre produkt- og tjenestetilbud, -spesifikasjoner og -priser og kan ikke trekkes til ansvar for eventuelle typografiske eller grafiske feil som kan forekomme i dette dokumentet.

© 2019 Autodesk, Inc. Med enerett.