Autodesk 3ds Max Indie

Få tilgang til profesjonelle verktøy til en rimelig pris


Bilde gjengitt med tillatelse fra Gal Yosef

Video gjengitt med tillatelse fra Gal Yosef

Bygg fantastiske verdener med 3ds Max Indie

Nå kan nyutdannede, frilansere, hobbyutviklere og 3D-grafikere som nettopp har begynt, få rimeligere tilgang til 3ds Max®. Hvis du er nyutdannet, en uavhengig designer, eller bare elsker å lage kule ting i 3D, kan det hende du kvalifiserer til å abonnere på 3ds Max Indie. Design som en profesjonell til en rimelig pris.

Er du kvalifisert?

 • Du må ha en brutto årsinntekt fra kreativt arbeid på mindre enn 100 000 EUR/år.
 • Du kan ikke bruke lisensen til prosjekter som koster mer enn USD 100 000.
 • Tilbudet gjelder bare for ett lisensabonnement per bruker eller organisasjon. 
 • Tilbudet er tilgjengelig i disse landene.

Dette tilbudet har visse begrensninger.

Se våre ofte stilte spørsmål (FAQ) for mer informasjon.

Ved å klikke på knappen «Kjøp 3ds Max Indie» nedenfor, bekrefter jeg at jeg oppfyller kvalifikasjonskravene for å få tilgang til 3ds Max Indie.

Hvis det viser seg at du ikke er kvalifisert, kan Autodesk suspendere eller avslutte 3ds Max Indie-abonnementet ditt.

Hva du kan gjøre med 3ds Max Indie

Kom i gang med 3ds Max Indie

Bilde gjengitt med tillatelse fra Fazal Ullah Khan Taemoor

Vanlige spørsmål

Hvem kan abonnere på 3ds Max Indie?

Du kvalifiserer for å abonnere hvis du oppfyller nedenstående krav. 

 • Brukerens eller organisasjonens årlige bruttoinntekt fra kreativt arbeid må være mindre enn den øvre terskelen for landet ditt.
 • Du kan ikke bruke lisensen til prosjekter som koster mer enn USD 100 000. 
 • Kun én – 1 – lisens kan brukes per bruker eller organisasjon  
 • Autodesk 3ds Max Indie er bare kvalifisert i følgende land
 • Se nedenfor for ytterligere detaljer om kvalifikasjonskravene

Hvor får jeg tilgang til 3ds Max Indie?

3ds Max Indie er tilgjengelig for kjøp som abonnement på nettet.

Har jeg tilgang til abonnementsfordeler som abonnent på 3ds Max Indie?

Ja, abonnentene får tilgang til fordelene som følger med Autodesk-abonnementer.

Er 3ds Max Indie en nedtrimmet versjon av programvaren?

3ds Max Indie har de samme funksjonene og funksjonaliteten som den fullstendige programvareversjonen av 3ds Max.

Finnes det en gratis prøveversjon for 3ds Max Indie?

Det er ingen gratis prøveperiode tilgjengelig for 3ds Max Indie. En gratis prøveversjon er imidlertid tilgjengelig for 3ds Max.

Er 3ds Max Indie tilgjengelig globalt?

3ds Max Indie er bare tilgjengelig i alle standard Autodesk-nettbutikker. Finn en liste her: 3ds Max Indie.

Kan jeg abonnere på 3ds Max Indie månedlig?

3ds Max Indie er bare tilgjengelig som årsabonnement.

Hvordan skiller 3ds Max Indie seg fra studentversjonen av 3ds Max?

Det er bare kvalifiserende utdanningsinstitusjoner og aktive studenter som kvalifiserer for studentlisenser. Studentlisensene kan bare brukes til læring, undervisning eller forskning. 3ds Max Indie kan brukes til kommersielle, profesjonelle og andre kommersielle formål.

Hva skjer på slutten av mitt årlige abonnement på 3ds Max Indie?

I likhet med andre Autodesk-abonnementer fornyes 3ds Max Indie automatisk på slutten av kontraktsperioden, bortsett fra butikkene i India og Kina, der abonnementet må fornyes manuelt fordi automatisk fornyelse ikke er tilgjengelig. Finn ut mer om hvordan du administrerer innstillinger for automatisk fornyelse her.

Kan jeg bruke 3ds Max Indie til kommersielle formål?

I motsetning til studentlisenser er 3ds Max Indie tilgjengelig for kommersielle formål så lenge du oppfyller kravene for kvalifisering (se spørsmål 1).

Inkluderer 3ds Max Indie Arnold-gjengiveren?

3ds Max Indie har alle de samme funksjonene og egenskapene som den fulle versjonen, inkludert den integrerte Arnold-gjengiveren.

Jeg er en frilanser som har fått et oppdrag fra et studio med over USD 100 000/året i omsetning. Kan jeg bruke 3ds Max Indie?

Hvis oppdragsgiveren har gitt deg i oppdrag å levere et spesifikt, digitalt produkt (som en modell eller skapt bilde) med en verdi av mindre enn USD 100 000*, så kan du bruke 3ds Max Indie.

 

Men hvis oppdragsgiveren har leid deg inn og betaler deg for tiden du bruker mens du jobber med et prosjekt for dem, så må du ha en full, kommersiell lisens for tidsperioden du jobber med prosjektet. 

 

*Merk at denne begrensningen varierer avhengig av anvendelsesland.

Jeg jobber med et uavhengig spill som ikke har hatt noen omsetning ennå. Men jeg har mottatt finansiering på over USD 100 000. Er jeg fortsatt kvalifisert for 3ds Max Indie?

Hvis spillet ditt har mottatt finansiering over terskelen på USD 100 000*, så kvalifiserer du ikke for 3ds Max Indie, og må bruke de fulle, kommersielle versjonene av 3ds Max.

 

*Merk at denne begrensningen varierer avhengig av anvendelsesland.

Jeg er en del av en liten gruppe kunstnere som jobber med et sideprosjekt i tillegg til hovedjobbene våre. Inntekten fra hovedjobbene våre er over USD 100 000 hver. Vi har ikke opprettet en juridisk enhet i sammenheng med sideprosjektet.  Hvis inntekten fra sideprosjektet er mindre enn USD 100 000, kvalifiserer vi til 3ds Max Indie?

Hvis dere ikke har opprettet en juridisk enhet, og bruttoinntekten fra sideprosjektet er under USD 100 000*, så kvalifiserer dere til 3ds Max Indie.

 

*Merk at denne begrensningen varierer avhengig av anvendelsesland.

Jeg er frilanser og jobber med et prosjekt som til slutt vil ha en fortjeneste på over USD 100 000, men beløpet er ikke nådd ennå. Kan jeg fortsatt bruke 3ds Max Indie?

Ja, du kan bruke 3ds Max Indie til inntekten din når USD 100 000*. På dette tidspunktet må du bytte til den fulle, kommersielle versjonen av 3ds Max.

 

*Merk at denne begrensningen varierer avhengig av anvendelsesland.

Se flere vanlige spørsmål

Ytterligere kvalifikasjonskrav

Finnes det flere detaljer om kvalifiseringskravene for 3ds Max Indie?

Autodesk 3ds Max Indie er ment å gi uavhengige artister en rimeligere måte å lisensiere 3ds Max på sine kommersielle prosjekter. Den er ikke tiltenkt personer eller organisasjoner med omsetning på mer enn USD 100 000 i året, eller som jobber med prosjekter verdt over USD 100 000.  

 

Merk at hvis du mottar oppdrag fra en organisasjon med omsetning på mer enn USD 100 000 per år, så kan du ikke kjøpe 3ds Max Indie-lisens – uansett om du er frilanser, entreprenør, deltids- eller fulltidsansatt. I dette tilfellet må du bruke den fulle abonnementslisensen. Bedriften må enten kjøpe en lisens til deg eller du kan kjøpe den selv (uansett om bedriften dekker kostnadene eller ikke). Dette er for å forhindre at bedrifter lar være å betale Autodesk for programvarelisensene de bruker til prosjektene sine.

 

Denne begrensningen gjelder når en person jobber på oppdrag for en organisasjon med omsetning på over USD 100 000 i året. Begrensningen gjelder ikke ved salg av digitale produkter til slike organisasjoner så lenge den totale omsetningen ved slike salg ikke overskrider terskelen på USD 100 000.

 

Her er noen eksempler på ulike situasjoner for å hjelpe deg med å forstå når og hvor du kvalifiserer for å bruke 3ds Max Indie:

 • Du lager og selger digitale produkter, og har blitt kontaktet av et spillselskap med årlig omsetning på over USD 100 000 for å lage et produkt til dem (uansett om det er et ferdigprodukt eller spesialtilpasset produkt). Du mottar en fast pris for «produktet» du har levert. I dette tilfellet kan du bruke 3ds Max Indie dersom din omsetning er mindre enn USD 100 000. Eksempler på produkter kan være 3D-modeller, teksturer eller til og med fremstilte bilder.
 • Du blir kontaktet av et arkitektfirma med omsetning på over USD 100 000 for å lage en visualisering for dem som frilanser. Du får betalt per time/dag/uke frem til prosjektet er fullført, og produktene tilhører selskapet. I dette tilfellet kan du ikke bruke 3ds Max Indie.

Det er et definisjonsspørsmål om det du lager kan defineres som ditt eget produkt, eller om du jobber på oppdrag. Hvis du produserer og selger ditt eget åndsverk og har en omsetning på mindre enn USD 100 000 i året, så kvalifiserer du til å bruke 3ds Max Indie. Hvis du jobber på oppdrag for en organisasjon med omsetning på mer enn USD 100 000 i året, selv om du omsetter for mindre, så kvalifiserer du ikke til å bruke 3ds Max Indie. Vi forventer at selskaper med omsetning på over USD 100 000 i året betaler for fulle, kommersielle lisenser for programvaren de trenger (og som kunstnerne trenger). 

 

*Merk at denne begrensningen varierer avhengig av anvendelsesland.