• Norge

    Vi har videresendt deg til en tilsvarende side på det lokale nettstedet ditt, hvor du kan se lokale priser og kampanjer og kjøpe produkter på nettet.

    Stay on our U.S. site

Manufacturing

Vil du få mer ut av produksjonsprogramvaren?

Det kan du med Subscription!

Med Autodesk® Inventor i Subscription* får du tilgang til de mest oppdaterte verktøyene for å få mest mulig ut av investeringen. Du vil få tilgang til fleksible 3D-designverktøy for å imøtekomme dine behov innen produktdesign. Hva om du kunne få Product Design Suite for mindre enn
210 € i måneden? Du kan også administrere designdata på den enkleste måten noensinne med Autodesk Vault. Se på videoene nedenfor for å finne ut mer.

Kontakt meg


Fleksibel modellering
Med fleksible 3D-designverktøy i Inventor
kan du designe enda mer fritt.

Fleksibel lisensiering
Oppskaler lisensen hvis og når du
trenger det.

Databehandling
Bruk mer tid på å faktisk designe
produktene dine ved å bruke de nye
Vault-funksjonene.

Stor montasje
Kontroller og utform store montasjer
bedre enn noensinne i Inventor.

Autoriserte Autodesk-forhandlere er uavhengige forhandlere som står fritt til å angi sine egne priser. Priser hos forhandler kan variere.

Månedlig verdi representerer Autodesk SRP for Autodesk-produktet eller -tjenesten som vises basert på kjøp av en årlig leieavtale. Årlige leieavtaler er tilgjengelige direkte fra Autodesk eller gjennom autoriserte Autodesk-forhandlere, og er ikke tilgjengelig gjennom alle forhandlere eller i alle land.

Veiledende salgspris (SRP) som vises er Autodesks foreslåtte pris for spesifisert produkt og tjeneste i USA. Veiledende salgspris inkluderer ikke installasjon og er heller ikke iberegnet skatter og avgifter. Veiledende pris vises kun av referanseformål, forhandleren bestemmer den faktiske salgsprisen. Kjøpet kan være underlagt andre vilkår. Autodesk forbeholder seg retten til å endre veiledende salgspris, produkttilbud og spesifikasjon av produktene og tjenestene uten varsel, og er ikke ansvarlig for eventuelle typografiske eller grafiske feil, eller andre feil som kan forekomme på denne siden.

Abonnementsfordeler er underlagt vilkår for Autodesks Subscription. Alle Subscription-fordeler er ikke nødvendigvis tilgjengelige for alle produkter og/eller på alle språk. Alle Subscription-fordeler er ikke tilgjengelige for alle produkter i alle land. Ta kontakt med din Autodesk-forhandler eller salgsrepresentant for mer informasjon.