Keyboard ALT + g to toggle grid overlay

Utvidet tilgangsprogram for skybaserte produkter

Programmet for utvidet tilgang er avsluttet

Takk for interessen din i programmet for utvidet tilgang, som tillatte gratis kommersiell bruk av flere av Autodesk sine skybaserte samarbeidsprodukter. Programmet ble avsluttet 30. juni 2020.

Du kan likevel registrere deg for gratis ikke-kommersielle prøveversjoner av flere av disse produktene. I AutoCAD-nettappen, kan du fortsette å motta gratis kommersiell tilgang i nettapp-programmet. Finn ut mer nedenfor.

Prøveversjonene som fremdeles er gjeldende etter avslutningen av programmet følger standard vilkår og betingelser for prøveversjoner, inkludert standard prøveperioder for hvert produkt i programmet. Det vil ikke komme flere prøveversjoner for kommersiell bruk. For eksempel er den standard prøveperioden for de fleste produktene 30 dager, så hvis du startet en prøveperiode som en del av programmet den 29. juni, har du fremdeles 29 dager igjen av en standard prøveperiode.

Hvis du deltok i programmet, og trenger veiledning om hva som skjer etterpå, kan du finne mer informasjon i Veiledningen for overgangen fra programmet for utvidet tilgang.

Gratis prøveversjoner og gratis tilgang

Du kan registrere deg for en gratis prøveversjon eller få gratis tilgang til de fleste populære skybaserte samarbeidsproduktene fra Autodesk.

Vis, opprett, rediger og del DWG™-filer på mobilenheten din – uansett hvor du er.

Vis, rediger og skap CAD-tegninger i et forenklet brukergrensesnitt som kjører i nettleseren din

Skybasert Revit arbeidsdelings- og samarbeidsløsning for team

Skybasert programvare for dokumenthåndtering innen bygg og anlegg

Skybasert CAD, CAM, CAE og PCB på én integrert plattform med Fusion Team for samarbeid.

En produksjonsstyringsløsning og samarbeidsverktøy for team som lager VFX, animasjon og spill

Nyttige ressurser

bilde av et høyt tak sett nedenfra med lysarmaturer og synlige rør

Gi den lille bedriften din styrke

Finn ressursene og veiledningen du trenger for å tilpasse deg den nye normalen. Hjelp bedriften din med å forbli konkurransedyktig mens du tenker nytt, vokser og oppnår suksess.

kvinnehånd som fører en peker mot et databrekk som viser et bilde av produktdesign

Produkthjelp for å jobbe hjemmefra

Benytt deg av våre eksperttips, veiledning og beste praksis for at du skal få tilgang til og bruke våre programvarer og data, samarbeide effektivt og jobbe produktivt hjemmefra.