• Norge

    Vi har videresendt deg til en tilsvarende side på det lokale nettstedet ditt, hvor du kan se lokale priser og kampanjer og kjøpe produkter på nettet.

    Stay on our U.S. site

Keyboard ALT + g to toggle grid overlay

Utvidet tilgangsprogram for skybaserte produkter

Om Utvidet tilgangsprogram

For å bistå våre kunder som nå må jobbe hjemmefra, har vi innført Utvidet tilgangsprogram for flere av våre skybaserte produkter, inkludert BIM 360 Docs, BIM 360 Design, Fusion 360, Fusion Team, AutoCAD web og mobile samt Shotgun.

Dette programmet gir deg gratis, kommersiell tilgang til de gjeldende produktene frem til 30. juni 2020. Hvis du er en nåværende bruker, må du handle før 30. juni for å sørge for at du fortsetter å ha tilgang til prosjektene og dataene dine.

Godkjente produkter

For å bruke dette programmet, må du åpne en prøveversjon fra lenkene nedenfor og følge trinnene for å starte prøveversjonen.

Vis, opprett, rediger og del DWG™-filer på mobilenheten din – uansett hvor du er.

Vis, rediger og skap CAD-tegninger i et forenklet brukergrensesnitt som kjører i nettleseren din

Skybasert Revit arbeidsdelings- og samarbeidsløsning for team

Skybasert programvare for dokumenthåndtering innen bygg og anlegg

Skybasert CAD, CAM, CAE og PCB på én integrert plattform med Fusion Team for samarbeid.

En produksjonsstyringsløsning og samarbeidsverktøy for team som lager VFX, animasjon og spill

Nyttige ressurser

bilde av et høyt tak sett nedenfra med lysarmaturer og synlige rør

Spørsmål og svar

Få svar på ofte stilte spørsmål om Extended Access Program, inkludert kvalifiseringsdetaljer og informasjon om hvordan du kan fortsette å jobbe med prosjekter og lagre dataene dine når tilbudet avsluttes.

kvinnehånd som fører en peker mot et databrekk som viser et bilde av produktdesign

Produkthjelp for å jobbe hjemmefra

Benytt deg av våre eksperttips, veiledning og beste praksis for at du skal få tilgang til og bruke våre programvarer og data, samarbeide effektivt og jobbe produktivt hjemmefra.

Merk:Målet med dette programmet er ikke å konvertere kunder til å bli betalende brukere av disse produktene. Benytt deg av våre eksisterende prøveversjoner – dette er den beste og raskeste metoden for å få tilgang til programmet. Det kan hende du vil motta meldinger via produktet og e-post med spørsmål om du vil abonnere på de relevante produktene så lenge programmet varer. Vi jobber med å deaktivere disse meldingene. Vi vet at dette ikke er ideelt, men vi handler så raskt som mulig for å støtte våre kunder.

*Autodesks programvare og tjenester gjort tilgjengelig under dette programmet er underlagt Autodesks bruksvilkår og kan bli brukt for kommersielle formål. Alle fordeler vil ikke nødvendigvis være tilgjengelig for alle programvarer eller tjenester på alle språk eller områder. Du kan når som helst og uansett årsak avslutte deltakelsen i dette programmet (og bruksvilkårene). Autodesk kan når som helst og uansett årsak avslutte dette programmet (og bruksvilkårene).