COVID-19-RESSURSSENTER

Sammen bygger vi en mer robust fremtid

Covid-19-pandemien har endret måten vi jobber på. Autodesk er opptatt av å gi deg støtten og ressursene du trenger for å løse utfordringer og utforske nye muligheter. 

Kvinne med ansiktsmaske som jobber på et nettbrett

Ta i bruk nye arbeidsmetoder

Nå er det viktigere enn noensinne å kunne jobbe, samarbeide og være produktiv uansett hvor du befinner deg. Vi kan hjelpe deg med tips, gode fremgangsmåter, lisens- og brukerinformasjon og teknisk støtte for Autodesk-produktene.

En mann og to kvinner som bruker munnbind mens de arbeider ved et konferansebord på et kontor

En ny arbeidsplass

Covid-19-pandemien har fremskyndet den stedsuavhengige arbeidsplassen og bidratt til andre makroøkonomiske trender samt bransje-, design- og teknologitrender. Finn ut hvordan dette er en mulighet til å skape en ny arbeidsplass som en dynamisk motor for verdiskaping – og se hvordan ledere må finne måter å fremme samhørighet og tillit på etter hvert som skiftet fortsetter.

Vi er her for å gi deg støtte

Disse ressursene kan hjelpe deg med å jobbe mer effektivt, kommunisere med bransjekolleger og dra nytte av uventede muligheter for vekst, læring og nytenkning. 

Gjør din egen virksomhet sterkere

Finn ressursene og veiledningen du trenger for å tilpasse deg den nye normalen. Sørg for at virksomheten din fremdeles er konkurransedyktig mens du tenker nytt, vokser og gjør suksess.

Delta i fellesskapet

Bli med på Office Hours hver tirsdag for å snakke med Autodesk-eksperter, og utforsk bransje- og produktspesifikke grupper og forumer hvor du kan få mer hjelp.

Ung mann som smiler foran laptop med blå skjorte

Finn ut mer om produkter for hjemmeundervisning

Vellykket læring kan oppnås hvor som helst. Finn ut hvilke Autodesk-produkter du kan bruke til å lage et godt miljø for hjemmeundervisning.

Bransjeressurser

Mekanisk del

Foren design- og produksjonsarbeidet

Samarbeid om prosjekter med åpen kilde, valider dine egne ideer og finn produksjonsfasiliteter som kan produsere løsningene dine. Alt dette mens du bidrar til å bekjempe covid-19.

Bylandskap ved solnedgang

Finn programvare og ressurser for byggenæringen

Finn ut mer om teknologi som kan hjelpe kundene dine med design- og konstruksjonsutfordringer knyttet til covid-19, og se hva du kan gjøre for å ruste deg for fremtiden. 

Kundenes innovative løsninger

Autodesk-kunder kombinerer teknologi, oppfinnsomhet og fleksibilitet i kampen mot pandemien.

 • Mann i grå hettegenser ser på en ventilator-prototype

  Ventilatorprosjektet

  Da Tyler Mantel sin oppstartsbedrift stoppet opp på grunn av covid-19, startet han The Ventilator Project (ventilatorprosjektet) for å bekjempe mangelen på ventilatorer.

  Bilde gjengitt med tillatelse fra The Ventilator Project

 • Rendering av medisinske fasiliteter med fokus på en sykehusseng

  Mountain Productions

  Da arrangementer ble avlyst på grunn av pandemien, fokuserte en bedrift for scenerigging heller på å transformere scener til medisinske strukturer.

  Bilder gjengitt med tillatelse fra Mountain Productions

 • Mann med vernebriller bygger et modulært sykehus

  BLOX

  Dette modulære byggefirmaet bygger akuttmottak når sykehus fylles opp på grunn av covid-19.

Finn fram i en verden etter covid

Jobbene våre kan bli veldig annerledes i fremtiden nå som mennesker utforsker nytenkende måter å tilpasse seg nye retningslinjer, prioriteter og muligheter på.

 • Svart-hvitt-fotografi av et kontor hvor en kvinne går ned en trapp

  Slik revitaliserer tre globale arkitektur- og byggefirmaer arbeidsdagen i 2020

  For firmaer som tradisjonelt har vært avhengige av fysisk tilstedeværelse, har covid-19 bydd på utfordringer. Her får du et innblikk i hvordan tre globale arkitektur- og byggefirmaer jobber i 2020 – og hvordan de ser for seg fremtiden. 

 • Fire menn jobber på en modulær bygning i et støvete byggeanlegg

  Sosial distansering og verneutstyr holder hjulene i gang

  Se hvordan Factory_OS, et modulært byggefirma definert som samfunnskritisk fordi det fokuserer på å bygge rimelige boliger, beskytter arbeiderne sine ved hjelp av sosial distansering og verneutstyr. 

 • Gjenspeiling av kvinne som ser inn i et speil mens hun har på VR-briller med malerier i bakgrunnen

  Digitale museumssamlinger lar deg se på kunst uten å forlate sofaen

  Det tok lang tid før digitalisering av kunst og kultur ble en prioritet. Så kom covid-19. Museer stengte dørene, og det ble opp til digitale medier å sørge for at publikum fremdeles skulle kunne sette pris på kunsten. Overgangen til det virtuelle ble nå viktig.

Jorda sett fra rommet omringet av et nettverk av lyspunkter

Autodesk Foundation sin respons

Autodesk Foundation slo seg sammen med 24 selskaper fra San Fransisco for å finansiere globale, nasjonale og lokale løsninger på covid-19-utfordringene. Tiltakene fokuserte på å utvikle den helsemessige og økonomiske motstandsdyktigheten til de mest sårbare i samfunnet, samt ideelle organisasjoner og småbedrifter som var rammet av viruset. Så langt har Foundation samlet inn USD 2 millioner til disse gruppene, og jobber fortsatt for å gjøre mer.