• Norge

    Vi har videresendt deg til en tilsvarende side på det lokale nettstedet ditt, hvor du kan se lokale priser og kampanjer og kjøpe produkter på nettet.

    Stay on our U.S. site

Keyboard ALT + g to toggle grid overlay

COVID-19 Autodesk ressurssenter

Autodesk CEO Andrew Anagnost

Autodesk CEO Andrew Anagnost

En melding fra vår CEO

Med koronavirus (COVID-19) som nå rammer samfunn og familier over hele verden, er det en vanskelig tid for oss alle. Førsteprioriteten hos oss i Autodesk er helsen og velferden til våre ansatte, kunder og lokalsamfunn. Det er viktig for oss å stå til tjeneste og hjelpe dere med å drive virksomheten videre i denne usikre tiden.

Vi er her for å støtte dere

Denne samlingen av ressurser vil hjelpe dere med å få tilgang til og bruke Autodesk-produktene og -dataene deres, samarbeide med teamene og jobbe på en produktiv måte hjemmefra.

mann som sitter ved et bord og jobber på en laptop ved siden av en kaffekopp og vannflaske

Se alle våre ressurser for å jobbe hjemmefra

Finn viktig veiledning om hvordan du lykkes, inkludert produktspesifikke tips, informasjon om lisenser og bruk, beste praksis og teknisk støtte.

To hender som holder et databrett som viser Autodesk-programvare

Få veiledning om Autodesk-produkter

Følg ekspertenes råd, veiledning og beste praksis – for produktene du bruker mest – for å være tilkoblet og produktiv mens du jobber hjemmefra.

smilende kvinne som står foran en stor metallskulptur med blomsterblader

Koble deg til Autodesk-samfunnet

Få kontakt med eksperter på kunder, partnere og ansatte i vårt samfunn for å få svar på spørsmål eller bare dele dine ideer og tanker om å jobbe hjemmefra og samarbeide på avstand.

mann som står ved en arbeidsbenk og ser på en dataskjerm omringet av produksjonsmaskiner

Hold virksomheten i gang

Finn ut mer om endringen Autodesk foretar for å bidra til å minimere avbrudd i virksomheten, inkludert tilbud om utsettelse av kontraktfestet betaling.

smilende elev ved pulten foran en stor dataskjerm

Fjernundervisning

Se hvordan Autodesk støtter elever, lærere og skoler med gratis tilgang til programvare, klasseprosjekter og selvstendige studier.

jorden sett fra verdensrommet omgitt av et nettverk av lyspunkter

Autodesk Foundation-respons

Autodesk Foundation gikk sammen med 24 selskaper i Bay Area for å finansiere globale, nasjonale og lokale løsninger på Covid-19. Tiltakene fokuserte på å styrke helsen og den økonomiske motstandskraften blant sårbare grupper, veldedige organisasjoner og små virksomheter som er rammet av viruset. Frem til nå har Foundation brukt 1 million USD på disse gruppene – og undersøker hvordan vi kan gjøre mer.

Kom med tilbakemeldinger

Vi jobber for å levere samme grad av kundeservice som under normale forhold og vil gjerne ha tilbakemeldinger, spørsmål og ideer om hvordan vi kan bistå bedre når det gjelder å jobbe hjemmefra.