Keyboard ALT + g to toggle grid overlay

Programvare du kan stole på. Velg ekte Autodesk-programvare.

Ekte Autodesk

Hvorfor bør du bruke ekte Autodesk-programvare?

Uautorisert programvare kan øke risikoen for programvarefeil og sårbarhet for skadelig programvare, noe som kan føre til at du taper timevis av arbeid.

Kun originale Autodesk-produkter er sikret med garanti og støtte fra Autodesk. Kjøp direkte fra Autodesk eller gjennom en autorisert forhandler for å få ytelsen og påliteligheten du forventer, med tilgang til nye funksjoner og sikkerhetsoppdateringer, tidligere versjoner og så videre.

Ekte Autodesk-produkter

Ekte Autodesk-programmer

Genuine Autodesk Service

Har du fått en varsling fra Genuine Autodesk Service? Denne tjenesten ser etter enkelte typer uautorisert Autodesk-programvare.

Programvare-administrasjon (SAM)

Anbefalte fremgangsmåter for SAM sikrer at du har riktig antall lisenser, slik at du ikke kaster bort penger på unødvendig programvare.

Bekreft lisensene dine

Dette programmet hjelper deg med å evaluere bruken av Autodesk-programvare og verifisere at du overholder lisensavtalene for Autodesk. Du kan velge å motta varslinger og instruksjoner via e-post og/eller per brev. Autodesk kan også kontakte deg for å utføre en lisensgjennomgang.

Bidra til å motvirke piratvirksomhet og brudd på vilkårene

Det er fort gjort å kjøpe eller bruke uautorisert programvare uten å være klar over det. Uautoriserte selgere selger ofte uautorisert programvare med store rabatter på auksjonsnettsteder eller sammen med maskinvare.

Beskytt deg selv og andre ved å lære mer om dette viktige problemet og ved å rapportere brudd på vilkårene eller nettsteder du mistenker at selger eller distribuerer ugyldige Autodesk-produkter.

Vanlige spørsmål

Få svar på vanlige spørsmål om programmene våre, beskyttelse mot uautorisert programvare og så videre.

Se de vanlige spørsmålene