PROGRAMVARE DU KAN STOLE PÅ. VELG EKTE AUTODESK-PROGRAMVARE.

EKTE AUTODESK

Hvorfor bør du bruke ekte Autodesk-programvare?

Uautorisert programvare kan øke risikoen for programvarefeil og sårbarhet for skadelig programvare, noe som kan føre til at du taper timevis av arbeid.

Kun originale Autodesk-produkter er sikret med garanti og støtte fra Autodesk. Kjøp direkte fra Autodesk eller gjennom en autorisert forhandler for å få ytelsen og påliteligheten du forventer, med tilgang til nye funksjoner og sikkerhetsoppdateringer, tidligere versjoner og så videre.

Ekte Autodesk-produkter

Ekte Autodesk-programmer

  • Genuine Autodesk Service

    Har du fått en varsling fra Genuine Autodesk Service? Denne tjenesten ser etter enkelte typer uautorisert Autodesk-programvare.

  • Programvare-administrasjon (SAM)

    Anbefalte fremgangsmåter for SAM sikrer at du har riktig antall lisenser, slik at du ikke kaster bort penger på unødvendig programvare.

  • Bekreft lisensene dine

    Dette programmet hjelper deg med å evaluere bruken av Autodesk-programvare og verifisere at du overholder lisensavtalene for Autodesk. Du kan velge å motta varslinger og instruksjoner via e-post og/eller per brev. Autodesk kan også kontakte deg for å utføre en lisensgjennomgang.

Bidra til å motvirke piratvirksomhet og brudd på vilkårene

Det er fort gjort å kjøpe eller bruke uautorisert programvare uten å være klar over det. Uautoriserte selgere selger ofte uautorisert programvare med store rabatter på auksjonsnettsteder eller sammen med maskinvare.

Beskytt deg selv og andre ved å lære mer om dette viktige problemet og ved å rapportere brudd på vilkårene eller nettsteder du mistenker at selger eller distribuerer ugyldige Autodesk-produkter.

Vanlige spørsmål

Få svar på vanlige spørsmål om programmene våre, beskyttelse mot uautorisert programvare og så videre.

Velkommen til ${RESELLERNAME} kundebehandling

Vennligst opt-in for å motta hjelp

Jeg samtykker i at Autodesk kan dele navnet mitt og e-postadressen min med ${RESELLERNAME} slik at ${RESELLERNAME} kan gi installasjonsstøtte og sende meg markedsføringskommunikasjon. Jeg er innforstått med at forhandleren vil ha ansvaret for hvordan disse dataene blir brukt og administrert.

Du må legge inn en e-postadresse E-postadressen du har lagt inn, er ugyldig.

${RESELLERNAME}