Keyboard ALT + g to toggle grid overlay

Takk for innsendingen

Autodesk, Inc. setter pris på henvendelsen din til avdelingen vår for lisensoverholdelse. Som et internasjonalt selskap som er opptatt av beskyttelse av åndsverk, bruker Autodesk mye tid og arbeid på å bekjempe piratkopiering av programvare. Vi setter pris på at du hjelper oss i denne kampen.

Medarbeiderne våre svarer raskt på spørsmål eller informasjonsforespørsler om piratkopiering av programvare. Vi følger aktivt opp alle rapporter om mulig uautorisert kopiering og/eller distribusjon av Autodesk-programvare.

Du kan bli kontaktet for ytterligere informasjon av avdelingen vår for lisensoverholdelse eller Autodesks eksterne juridiske rådgivere Donahue, Gallagher, Woods LLP. Identiteten din og informasjonen du oppgir, behandles konfidensielt. På grunn av det store antallet rapporter og disse sakenes sensitive natur er det imidlertid ikke mulig for oss å gi deg tilbakemeldinger eller holde deg oppdatert om hva som skjer videre med saken du har rapportert. Dette betyr ikke at informasjonen du har gitt oss, ikke er viktig. Du kan være trygg på at alle rapporter tas på alvor, etterforskes og følges opp med nødvendige tiltak.

Autodesk legger ut nyttig informasjon om hvordan du kan beskytte deg mot piratprogramvare og hvilke tiltak Autodesk bruker for å beskytte kundene og bekjempe piratkopiering. Du finner mer informasjon på https://www.autodesk.no/piracy

Takk for bidraget i kampen mot piratkopiering av programvare!

Autodesk, Inc.
Avdelingen for lisensoverholdelse

Tilleggsinformasjon:

Autoriserte Autodesk-distributører: https://www.autodesk.no/resellers
Du finner informasjon om Business Software Alliances tiltak mot piratvirksomhet på https://www.bsa.org