• Norge

  Vi har videresendt deg til en tilsvarende side på det lokale nettstedet ditt, hvor du kan se lokale priser og kampanjer og kjøpe produkter på nettet.

  Stay on our U.S. site

Keyboard ALT + g to toggle grid overlay

Kjøp for tre år og spar 10 prosent på årsabonnementet

Kjøp et treårsabonnement og betal 10 prosent mindre enn for tre årsabonnement, for både bransjeløsninger og individuelle produkter. Om det er et nytt abonnement eller en fornyelse, er dette en fin måte å spare penger på over lang tid og nyte godt av abonnementsfordelene. Kjøp på nett, direkte via Autodesk eller fra en deltakende verdiskapende forhandler. Dette tilbudet kan ikke kombineres med noen andre rabatter, kampanjer eller andre insentiver som tilbys fra Autodesk, med mindre annet er spesifisert.

Spar 25% på abonnement

Spar 25 % på et 1- eller 3-årsabonnement når du bytter inn en eldre permanent lisens. Betingelser og vilkår gjelder.

Har du vedlikeholdsavtale?

Du kan bytte til abonnement ved fornyelsestidspunktet – inkludert oppgradere til en samling – til rabattpris og fortsette å fornye til en rabattert fornyelsespris i 10 år.

 • Juridiske vilkår og betingelser

  Juridisk informasjon

  Autodesk gjør programvare og tjenester tilgjengelig med lisens eller abonnement. Rettigheter til å installere, få tilgang til eller på annen måte bruke Autodesks programvare og tjenester (inkludert gratis programvare eller tjenester) er begrenset til lisensrettigheter og tjenesterettigheter som uttrykkelig er gitt av Autodesk i gjeldende lisens- eller tjenesteavtale, og er underlagt godkjenning av og etterlevelse av alle vilkår og betingelser i denne avtalen. Når du abonnerer på en løsning, kan den fornyes automatisk til en fast pris på månedlig eller årlig basis, avhengig av tilgjengelighet. Det er ikke sikkert at alle fordeler og kjøpsalternativer er tilgjengelige for all programvare eller alle tjenester på alle språk og/eller i alle geografiske områder. Tilgangen til skytjenestene krever Internett-tilkobling og er underlagt eventuelle geografiske begrensninger som er beskrevet i tjenestevilkårene.

  Kampanje i nettbutikken til Autodesk:

  Andre tilbud:

  Autodesk forbeholder seg retten til å annullere, utsette eller endre deler av eller hele kampanjene når som helst uten varsel, uten begrunnelse og etter eget skjønn. Prisene for Autodesk-programvare kan endres.

Bli den første som vet

Takk for interessen

Du vil bli kontaktet vedrørende kommende salg og tilbud.

Velkommen til ${RESELLERNAME} kundebehandling

Vennligst opt-in for å motta hjelp

Jeg samtykker i at Autodesk kan dele navnet mitt og e-postadressen min med ${RESELLERNAME} slik at ${RESELLERNAME} kan gi installasjonsstøtte og sende meg markedsføringskommunikasjon. Jeg er innforstått med at forhandleren vil ha ansvaret for hvordan disse dataene blir brukt og administrert.

Du må legge inn en e-postadresse E-postadressen du har lagt inn, er ugyldig.

Nei, takk, jeg ønsker ikke hjelp fra ${RESELLERNAME}
${RESELLERNAME}AUTODESK EXPERT ELITE