Keyboard ALT + g to toggle grid overlay

Fornyelse av Autodesk-programvare

Få spesialpris når du fornyer, og les mer om alternativene du kan velge mellom, inkludert muligheten til å bytte til en bransjeløsning med stor verdi.

Spar 10 % når du fornyer

For å vise at vi setter pris på våre lojale kunder, vil du få en spesialpris ved fornyelse, vanligvis 10 % mindre enn det du ville ha betalt for et nytt abonnement, når du fornyer før abonnementet ditt utløper.1

Slik sparer du enda mer

Ikke gå glipp av muligheten til å spare penger når du skal fornye abonnementet.

Spar 10 % på et 3-årsabonnement

Spar 10 % når du fornyer eller bytter til et nytt 3-årsabonnement. Gjør du det, kan du nyte tre års bekymringsfri tilgang til programvaren, bedre driftseffektivitet og forutsigbar programvarebudsjettering.2

Få mer for pengene med en bransjeløsning

Forny eller bytt til en bransjeløsning til godt redusert pris på vår kraftigste programvare for din bransje i én enkel pakke.

Bransjeløsning for byggenæringen

Kraftige BIM- og CAD-verktøy for designere, ingeniører og entreprenører. Inkluderer blant annet Revit, AutoCAD og Civil 3D.

Bransjeløsning for produktdesign og produksjon

Du får profesjonelle verktøy for produktutvikling og produksjonsplanlegging med blant annet Inventor, AutoCAD og Fusion 360.

Bransjeløsning for medier og underholdning

Skaler studioets kapasitet for rendering og simulering og sørg for at de kreative kreftene har effektive modellerings- og animasjonsverktøy.

Oppgrader planen din når du fornyer

Ikke gå glipp av tilbud som kan gi deg et konkurransefortrinn.

Har du et flerbrukerabonnement?

Abonnement med flerbrukertilgang avsluttes 7. august 2021. Gå ikke glipp av et tidsbegrenset 2-for-1-tilbud for å bytte inn ett flerbrukerabonnement til to navngitte abonnement til en kostnad tilsvarende det du betaler i dag.3

Oppdag premium-opplevelsen

Premium-planer kan hjelpe bedrifter som administrerer 50 eller flere programvareabonnementer med å arbeide mer effektivt, med fordeler som

enkel pålogging

Få ekstra sikkerhet med en engangspålogging
for all Autodesk-programvare.

direkte brukerstøtte hele døgnet

Direkte brukerstøtte er alltid tilgjengelig, inkludert om natten og i helgene.

grundige brukerrapporter

Vis og eksporter detaljerte brukerrapporter per bruker for å få innsikt i trender.

Samkjør abonnementene dine til en felles fornyelsesdato

Gjør livet ditt enklere. Spar tid, oppnå bedre budsjettstyring og senk driftskostnadene ved å samkjøre fornyelsesdatoen til alle abonnementene. Snakk med din forhandler eller salgsrepresentant for å se om du er kvalifisert.

Trenger du lisenser for enda flere brukere?

Legg til programvarelisenser i abonnementet når det er tid for å fornye, slik at de automatisk samkjøres med din nåværende fornyelsesdato.

Slik fornyer du abonnementet

Hvordan du fornyer kan variere avhengig av hvordan du kjøpte abonnementet.

 • Hvis du kjøpte fra Autodesk på Internett

  Abonnementet ditt fornyes automatisk med mindre du har slått av automatisk fornyelse. Logg på Autodesk-kontoen, og velg produktet du ønsker å fornye. Sjekk at automatisk fornyelse er valgt og at betalingsmetoden er oppdatert.

  Logg på

  Les mer

 • Hvis du har kjøpt fra vårt salgsteam

  Vi sender ut påminnelser om fornyelse til kontraktadministratoren din før utløp, ettersom disse abonnementene ikke fornyes automatisk. 

  Snakk med din salgsrepresentant når det er tid for å fornye angående muligheter for å legge til lisenser, samkjøre betalingsdatoene for abonnement, oppgradere til en premium-plan eller bytte til en bedriftsløsning.

  Forny ved å ta kontakt med en salgsrepresentant eller be oss ta kontakt med deg.

 • Hvis du har kjøpt fra en Autodesk-forhandler

  Vi sender ut påminnelser om fornyelse til kontraktadministratoren din før utløp.

  Snakk med din forhandler"når det er tid for å fornye angående muligheter for å legge til lisenser, samkjøre betalingsdatoer for abonnement, oppgradere til en premium-plan eller bytte til en bedriftsløsning. 

  Forny ved å ta kontakt med forhandleren som er oppgitt i påminnelsen om fornyelse, eller bruk søkeverktøyet for Autodesk-forhandlere.

 • Hvis abonnementet allerede har utløpt

  Utløpte abonnement kan ikke aktiveres på nytt eller omstartes. Kjøp et nytt abonnement for å bruke programvaren. I mange tilfeller kan du se alternativene for å kjøpe nytt abonnement ved å starte den utløpte programvaren. Du kan også kjøpe et nytt abonnement direkte fra Autodesk eller fra en Autodesk-forhandler.

  Se kampanjer, rabatter og spesialtilbud

Har du spørsmål om fornyelse, eller trenger du hjelp?

Fyll ut skjemaet nedenfor, så vil en fornyelsesspesialist fra Autodesk ta kontakt med deg.

Takk! En fornyelsesspesialist fra Autodesk vil snart ta kontakt for å svare på spørsmål og hjelpe deg med å velge det beste fornyelsesalternativet for ditt budsjett, din bedrift og dine prosjekter.