• Norge

  Vi har videresendt deg til en tilsvarende side på det lokale nettstedet ditt, hvor du kan se lokale priser og kampanjer og kjøpe produkter på nettet.

  Stay on our U.S. site

Keyboard ALT + g to toggle grid overlay

FORNYELSE AV AUTODESK-PROGRAMVARE

FORNYELSE AV
AUTODESK-PROGRAMVARE

Se alternativene når du fornyer, herunder muligheten til å bytte til en verdifull bransjeløsning eller AutoCAD 2020 med spesialiserte verktøysett.

OK

[NYHET] Spar 10 % på 3-årsabonnementer.

OK

Oppgrader eller bytt når du fornyer

Oppgrader til en bransjeløsning

Få våre kraftigste programmer og tjenester for din bransje i én enkel pakke ved å oppgradere til en bransjeløsning.

Bytt til et AutoCAD-abonnement med bransjespesifikke verktøysett

Hvis du bruker AutoCAD eller flere av de andre AutoCAD-produktene, for eksempel AutoCAD Mechanical, AutoCAD Electrical eller AutoCAD Architecture, kan du nå få tilgang til flere AutoCAD-produkter i ett abonnement. Det utvidede verktøysettet er bare tilgjengelig for nye AutoCAD-abonnenter.

Spar 10 % når du fornyer eller tegner nytt 3-årsabonnement.

Med et flerårsabonnement behøver du bare å fornye hvert tredje år. Du får automatisk og stressfri tilgang til programvaren, bedre driftseffektivitet, et forutsigbart programvarebudsjett og ekstra innsparinger.

Har programvarebehovet ditt endret seg?

Når ditt nåværende abonnement utløper, kan du skaffe ekstra eller utvidet kapasitet ved å abonnere på de Autodesk-produktene som best oppfyller dine behov. Se spesialtilbudet om å gå over til abonnement hvis du har en permanent lisens på en vedlikeholdsavtale (tidligere kalt vedlikeholdsabonnement).

Fornyelsesalternativer for vedlikeholdsavtalen

Tilbud om fornyelse av vedlikeholdsplaner vil bli tilbudt frem til 7. mai 2021. Når du skal fornye vedlikeholdsavtalen, kan du velge om du vil gå over til et abonnement med betraktelig rabatt eller fornye vedlikeholdsavtalen i et siste år.

 • Gå over til abonnement

  Benytt deg av dette spesialtilbud om å gå over til et abonnement til nedsatt pris og fortsett å fornye og få en nedsatt fornyelsespris – med en prisøkning på maksimalt 5 % annethvert år frem til 2028*.

  Med dette tilbudet kan du gå over til et abonnement på samme produkt, gå over til et abonnement på et kvalifisert alternativ, oppgradere til en bransjeløsning eller bytte til AutoCAD 2019 med spesialiserte verktøysett for design innenfor feltene arkitektur, strøm og mekanikk i ett abonnement.

 • Slik kan du fornye vedlikeholdsavtalen

  Hvis du har kjøpt fra en Autodesk-forhandler

  Ta kontakt med forhandleren (finn en forhandler)

  Hvis du har kjøpt direkte fra en salgsrepresentant for Autodesk

  Ta kontakt med salgsrepresentanten for Autodesk direkte, eller be oss ta kontakt med deg.

  Hvis du kjøpte fra Autodesk på Internett

  Logg på Autodesk-kontoen og forny.

  LOGG PÅ

Slik fornyer du abonnementet

Fornyelse av abonnement på programvare varierer etter hvordan du kjøpte abonnementet og hvilken betalingsmetode du brukte.

 • Hvis du kjøpte fra Autodesk på Internett med kredittkort eller PayPal

  Logg på Autodesk-kontoen, velg produkt og forny. Påse at automatisk fornyelse er valgt, og at betalingsmetoden er oppdatert. Klikk her for å få trinnvise anvisninger eller hvis visningen din ser annerledes ut.

  LOGG PÅ

  Les mer

  Visste du dette?

  • Du kan når som helst endre lisensantallet. Les mer
  • Du kan gjøre faktureringen enklere ved å samkjøre faktureringsdatoene for flere produkter med samme varighet og betalingsmetode. Les mer
 • Hvis du kjøpte fra Autodesk på Internett med en annen betalingsmetode enn kredittkort

  Det blir sendt påminnelser om fornyelse til kontraktadministratoren din før utløp, ettersom disse abonnementene ikke fornyes automatisk.

 • Hvis du har kjøpt fra en salgsrepresentant for Autodesk

  Det blir sendt påminnelser om fornyelse til kontraktadministratoren din før utløp, ettersom disse abonnementene ikke fornyes automatisk.

  Ved fornyelse kan du snakke med salgsrepresentanten om alternativer når det gjelder endring av lisensantall, samkjøring av fakturering av flere abonnementer eller oppgradering av programvaren. Du kan oppgradere til en bransjeløsning eller til den nye versjonen av AutoCAD med spesialverktøy.

  Forny ved å ta kontakt med en salgspresentant eller be oss ta kontakt med deg.

 • Hvis du har kjøpt fra en Autodesk-forhandler

  Det blir sendt påminnelser om fornyelse til kontraktadministratoren din før utløp, ettersom disse abonnementene ikke fornyes automatisk.

  Ved fornyelse kan du snakke med salgsrepresentanten om alternativer når det gjelder endring av lisensantall, samkjøring av fakturering av flere abonnementer eller oppgradering av programvaren. Du kan oppgradere til en bransjeløsning eller til den nye versjonen av AutoCAD med spesialverktøy

  Forny ved å ta kontakt med forhandleren som er oppgitt i påminnelsen om fornyelse, eller bruk søkeverktøyet for Autodesk-forhandlere.

 • Hva hvis abonnementet allerede har utløpt?

  Abonnementer som har utløpt, kan ikke aktiveres eller startes på nytt. Da må du kjøpe et nytt abonnement for å bruke programvaren. I mange tilfeller kan du se alternativene for å kjøpe nytt abonnement ved å starte den utløpte programvaren. Du kan også kjøpe nytt abonnement direkte fra Autodesk på Internett eller fra en autorisert Autodesk-forhandler.

 • Hvis du vil ha 10 % tilleggsrabatt på abonnementet

  Fornye et 3-årsabonnement?
  Alt er klart! Når du fornyer, får du automatisk rabatten.

  Har du ikke et 3-årsabonnement?
  Når det nåværende abonnementet utløper, kan du spare 10 % ved å tegne et nytt 3-årsabonnement.

Har du spørsmål om fornyelse, eller trenger du hjelp?

Fyll ut skjemaet nedenfor, så vil en fornyelsesspesialist fra Autodesk ta kontakt med deg.

Takk! En fornyelsesspesialist fra Autodesk vil snart ta kontakt for å svare på spørsmål og hjelpe deg med å velge det beste fornyelsesalternativet for ditt budsjett, din bedrift og dine prosjekter.