Subheadline

FORNYELSE AV AUTODESK-PROGRAMVARE

Få spesialpris når du fornyer, og les mer om alternativene du kan velge mellom, inkludert muligheten til å bytte til en bransjeløsning med stor verdi.

Spar 10 % når du fornyer

For å vise at vi setter pris på våre lojale kunder gir vi deg spesialpris ved fornyelse, vanligvis 10 % mindre enn det du ville ha betalt for et nytt abonnement, når du fornyer før abonnementet ditt utløper.1

Slik sparer du enda mer

Ikke gå glipp av muligheten til å spare penger når du skal fornye abonnementet.

Lås inn prisen i 3 år

Lås inn prisen når du fornyer eller bytter til et nytt abonnement med 3-års løpetid. Gjør du det, kan du nyte tre års bekymringsfri tilgang til programvaren, bedre driftseffektivitet og forutsigbar programvarebudsjettering.2

Få mer for pengene med en bransjeløsning

Forny eller bytt til en bransjeløsning til godt redusert pris på vår kraftigste programvare for din bransje i én enkel pakke.

 • Architecture, Engineering & Construction Collection

  Kraftige BIM- og CAD-verktøy for designere, ingeniører og entreprenører. Inkluderer blant annet Revit, AutoCAD og Civil 3D.

 • Product Design & Manufacturing Collection

  Du får profesjonelle verktøy for produktutvikling og produksjonsplanlegging med blant annet Inventor, AutoCAD og Fusion 360.

 • Media & Entertainment Collection

  Skaler studioets kapasitet for rendering og simulering og sørg for at de kreative kreftene har effektive modellerings- og animasjonsverktøy.

Oppgrader abonnementet ditt når du fornyer

Ikke gå glipp av tilbud som kan gi deg et konkurransefortrinn.

Har du et flerbrukerabonnement?

Abonnement med flerbrukertilgang avsluttes 7. august 2022. Gå ikke glipp av et tidsbegrenset 2-for-1-tilbud for å bytte inn ett flerbrukerabonnement til abonnementer til to navngitte brukere til en kostnad tilsvarende det du betaler i dag.3

Oppdag Premium-opplevelsen

Premium-abonnement kan hjelpe bedrifter som administrerer 50 eller flere programvareabonnementer med å arbeide mer effektivt, med fordeler som:

 • enkel pålogging

  Få ekstra sikkerhet med en engangspålogging for all Autodesk-programvare.

 • direkte brukerstøtte hele døgnet

  Direkte brukerstøtte er alltid tilgjengelig, inkludert om natten og i helgene.

 • grundige brukerrapporter

  Vis og eksporter detaljerte brukerrapporter per bruker for å få innsikt i trender.

Samkjør abonnementene dine til en felles fornyelsesdato

Gjør livet ditt enklere. Spar tid, oppnå bedre budsjettstyring og senk driftskostnadene ved å samkjøre fornyelsesdatoen til alle abonnementene. Snakk med din forhandler eller salgsrepresentant for å se om du er kvalifisert.

Trenger du lisenser for enda flere brukere?

Legg til programvarelisenser i abonnementet når det er tid for å fornye, slik at de automatisk samkjøres med din nåværende fornyelsesdato.

Slik fornyer du abonnementet

Hvordan du fornyer kan variere avhengig av hvordan du kjøpte abonnementet.

Abonnementet ditt fornyes automatisk med mindre du har slått av automatisk fornyelse. Logg på Autodesk-kontoen, og velg produktet du ønsker å fornye. Sjekk at automatisk fornyelse er valgt og at betalingsmetoden er korrekt.

Logg på

Vi sender ut påminnelser om fornyelse til kontraktadministratoren din før utløp, ettersom disse abonnementene ikke fornyes automatisk.

Snakk med din salgsrepresentant når det er tid for å fornye angående muligheter for å legge til lisenser, samkjøre betalingsdatoene for abonnement, oppgradere til et Premium-abonnement eller bytte til en bedriftsløsning.

Forny ved å ta kontakt med en salgsrepresentant eller be oss ta kontakt med deg.

Vi sender ut påminnelser om fornyelse til kontraktadministratoren din før utløp.

Snakk med din forhandler når det er tid for å fornye angående muligheter for å legge til lisenser, samkjøre betalingsdatoer for abonnement, oppgradere til et Premium-abonnement eller bytte til en bedriftsløsning.

Forny ved å ta kontakt med forhandleren som er oppgitt i påminnelsen om fornyelse, eller bruk søkeverktøyet for Autodesk-forhandlere.

Utløpte abonnement kan ikke aktiveres på nytt eller omstartes. Kjøp et nytt abonnement for å bruke programvaren. I mange tilfeller kan du se alternativene for å kjøpe nytt abonnement ved å starte den utløpte programvaren. Du kan også kjøpe et nytt abonnement direkte fra Autodesk eller fra en Autodesk-forhandler.

Se kampanjer, rabatter og spesialtilbud

Har du spørsmål om fornyelse, eller trenger du hjelp?

Fyll ut skjemaet nedenfor, så vil en fornyelsesspesialist fra Autodesk ta kontakt med deg.

wp-form-before: Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt.

Takk! En fornyelsesspesialist fra Autodesk vil snart ta kontakt for å svare på spørsmål og hjelpe deg med å velge det beste fornyelsesalternativet for ditt budsjett, din bedrift og dine prosjekter.

Velkommen til ${RESELLERNAME} kundebehandling

Vennligst opt-in for å motta hjelp

Jeg samtykker i at Autodesk kan dele navnet mitt og e-postadressen min med ${RESELLERNAME} slik at ${RESELLERNAME} kan gi installasjonsstøtte og sende meg markedsføringskommunikasjon. Jeg er innforstått med at forhandleren vil ha ansvaret for hvordan disse dataene blir brukt og administrert.

Du må legge inn en e-postadresse E-postadressen du har lagt inn, er ugyldig.

${RESELLERNAME}