Keyboard ALT + g to toggle grid overlay

Valg for vedlikeholdsplan

Autodesk avslutter vedlikehold 7. mai 2021. Ved fornyelsestidspunktet kan du benytte våre innbyttetilbud for å bytte til abonnement til en rabattert pris.

Abonnementsfordeler

Autodesk-abonnenter drar nytte av mange fordeler, inkludert bedre tilgang, fleksibel kontroll og verktøy for forbedret innsikt.

Bedre tilgang

Få omfattende tilgang til de siste innovasjonene innen verktøy, teknologi og tjenester som passer dine behov – både nå og i fremtiden.

Fleksibel kontroll

Administrer brukere og kostnader bedre ved å gi teamet ditt tilgang til de rette produktene og oppdateringene når de trenger dem.

Verdifull innsikt

Brukervennlige rapporteringsverktøy hjelper deg å vurdere og analysere produktbruk, kostnader, produktivitet og fremtidige behov.

Spar ved å bytte inn din vedlikeholdslisens

Velg abonnement — til en kostnad tilsvarende det du betaler i dag — ved neste fornyelse for å unngå 20 % økning i vedlikeholdskostnaden fra 7. august 2020.1

Frittstående vedlikehold

Bytt inn én vedlikeholdslisens med ett abonnement.

Nettverksvedlikehold

Benytt et 2-for-1-tilbud og få to navngitte brukerabonnementer for hver nettverksvedlikeholdslisens du bytter inn.

Har du en pakke for design og konstruksjon?

Det vil ikke lenger være mulig å fornye lisenser for pakker. For en sammenlignbar pris kan du bytte til en bransjeløsning og få tilgang til flere verktøy.

Bransjeløsning for byggenæringen

Kraftige BIM- og CAD-verktøy for designere, ingeniører og entreprenører. Inkluderer blant annet Revit, AutoCAD og Civil 3D.

Bransjeløsning for produktdesign og produksjon

Du får profesjonelle verktøy for produktutvikling og produksjonsplanlegging med blant annet Inventor, AutoCAD og Fusion 360.

Bransjeløsning for medier og underholdning

Skaler studioets kapasitet for rendering og simulering og sørg for at de kreative kreftene har effektive modellerings- og animasjonsverktøy.

Vanlige spørsmål

Se svarene på noen vanlige spørsmål om vedlikehold.

Hva skjer hvis vedlikeholdsplanen utløper?

Hvis vedlikeholdsplanen utløper, kan du fortsatt bruke din permanente lisens. Du vil derimot ikke motta slike vedlikeholdsfordeler som tilgang til nyeste programvare, teknisk støtte og tidligere versjonsrettigheter.

Vil abonnementsprisen min øke etter at jeg bytter inn mine vedlikeholdslisenser?

Når du benytter deg av innbyttetilbud for vedlikehold, vil du fortsette å fornye til en spesialpris som er lavere enn prisen for å fornye en vedlikeholdsavtale, og som er langt lavere enn prisen for et nytt abonnement. Vi har forlenget vår prisveiledning til 2028 for å gjøre prisen for spesialfornyelse enda tydeligere.

Så lenge du fortsetter å fornye, vil veiledende utsalgspris på spesialfornyelsen ved overgang til abonnement ikke øke med mer enn 5 % i 2021, 2023, 2025 og 2027. Det blir ingen endringer i veiledende utsalgspris på fornyelse i 2022, 2024, 2026 og 2028.2

Vil jeg fortsatt ha tilgang til filene og dataene mine etter at jeg bytter til abonnement?

Alle filer og data som er opprettet med produkter med vedlikeholdsavtale, vil fortsatt være tilgjengelige etter at du bytter til et abonnement.

Hvis jeg bytter til abonnement, medfører det da at programmene og dataene mine blir lagret i nettskyen?

Skrivebordsprogrammer du abonnerer på, sammen med tilhørende brukerdata, er fortsatt lagret på din lokale maskin. Skytjenesteprogrammene kjøres i skyen, men hvor du lagrer dataene – i skyen eller lokalt på maskinen din – er opp til deg.

Behøver jeg internettilgang hvis jeg bytter til abonnement?

Med et abonnement trenger du periodevis internettilgang, slik at abonnementet kan bekreftes én gang hver 30. dag.

Kan jeg fortsatt fornye vedlikeholdsplanen min?

Du kan fornye vedlikeholdsplanen frem til 6. mai 2021. Da vil vi avslutte vedlikehold fullstendig, slik at du ikke lenger kan fornye. I tillegg vil prisen for vedlikeholdsfornyelse øke med 20 % fra 7. august 2020.

Har du flere spørsmål angående vedlikeholdsalternativer?

Fyll ut skjemaet nedenfor, så vil en representant fra Autodesk kontakte deg.

Takk! En fornyelsesspesialist fra Autodesk vil snart ta kontakt for å svare på spørsmål og hjelpe deg med å velge det beste fornyelsesalternativet for ditt budsjett, din bedrift og dine prosjekter.