Autodesks Partnernivå

Autodesks Partnernivå

Autodesks® partnerprogram registrerer våre partnere basert på nivået for partnerens produkt- og løsningsekspertise, servicenivå og generelle kundetilfredshet.

Programmet omfatter nivåene Platinum, Gold, Silver og Bronze. De forskjellige nivåene gjenspeiler en partners tekniske ekspertise, salgskapasitet, kundetilfredshet og investering i virksomheten. Silver-, Gold- og Platinum-partnere kvalifiserer til disse nivåene ved å overholde strenge krav til opplæring og sertifisering for deres spesifikke produktfokus eller spesialisering.

Autodesk partnere differensierer seg med spesialiseringer

Lær mer om spesialiseringer.

 

Autodesks Platinum-partnere står for en betydelig investering i konsulent- og utviklingstjenester. Disse partnerne har også vist en evne til å levere løsninger, service, støtte og kundetilfredshet på høyeste nivå.

For å finne en Platinum Partner, se etter Platinum Partner -symbolet i listen over forhandlere.

 

Autodesks Gold-partnere har vist en evne til å levere komplette Autodesk-løsninger. Gold-partnere har teknisk ekspertise innenfor spesifikke bransjer, løsninger, støtte, opplæring, implementering og konsulenttjenester.

For å finne en Gold Partner, se etter Gold Partner -symbolet i listen over forhandlere.

 

Autodesks Silver-partnere innfrir Autodesks høye standarder for bransjeekspertise, sertifisert personale, kundestøtte og produktkunnskap. For å finne en Silver Partner, se etter Silver Partne -symbolet i listen over forhandlere.

For å finne en Silver Partner, se etter Silver Partne -symbolet i listen over forhandlere.

 

I likhet med de andre nivåene kan forhandlere med Bronze-status dekke alle dine behov for Autodesk-produkter. Bronze-partnere fokuserer hovedsakelig på AutoCAD og andre løsninger i AutoCAD-serien.