• Norge

    Vi har videresendt deg til en tilsvarende side på det lokale nettstedet ditt, hvor du kan se lokale priser og kampanjer og kjøpe produkter på nettet.

    Stay on our U.S. site

Autodesks Partnernivå

Autodesks Partnernivå

Autodesks® partnerprogram registrerer våre partnere basert på nivået for partnerens produkt- og løsningsekspertise, servicenivå og generelle kundetilfredshet.

Programmet omfatter nivåene Platinum, Gold, Silver og Bronze. De forskjellige nivåene gjenspeiler en partners tekniske ekspertise, salgskapasitet, kundetilfredshet og investering i virksomheten. Silver-, Gold- og Platinum-partnere kvalifiserer til disse nivåene ved å overholde strenge krav til opplæring og sertifisering for deres spesifikke produktfokus eller spesialisering.

Autodesk partnere differensierer seg med spesialiseringer

Lær mer om spesialiseringer.

 

Autodesks Platinum-partnere står for en betydelig investering i konsulent- og utviklingstjenester. Disse partnerne har også vist en evne til å levere løsninger, service, støtte og kundetilfredshet på høyeste nivå.

For å finne en Platinum Partner, se etter Platinum Partner -symbolet i listen over forhandlere.

 

Autodesks Gold-partnere har vist en evne til å levere komplette Autodesk-løsninger. Gold-partnere har teknisk ekspertise innenfor spesifikke bransjer, løsninger, støtte, opplæring, implementering og konsulenttjenester.

For å finne en Gold Partner, se etter Gold Partner -symbolet i listen over forhandlere.

 

Autodesks Silver-partnere innfrir Autodesks høye standarder for bransjeekspertise, sertifisert personale, kundestøtte og produktkunnskap. For å finne en Silver Partner, se etter Silver Partne -symbolet i listen over forhandlere.

For å finne en Silver Partner, se etter Silver Partne -symbolet i listen over forhandlere.

 

I likhet med de andre nivåene kan forhandlere med Bronze-status dekke alle dine behov for Autodesk-produkter. Bronze-partnere fokuserer hovedsakelig på AutoCAD og andre løsninger i AutoCAD-serien.