• Norge

  Vi har videresendt deg til en tilsvarende side på det lokale nettstedet ditt, hvor du kan se lokale priser og kampanjer og kjøpe produkter på nettet.

  Stay on our U.S. site

Keyboard ALT + g to toggle grid overlay

BIM 360 Design

Programvare for BIM Design-samarbeid for bygg- og anleggsteam

BIM 360 Design gjør det mulig for bygg- og anleggsteam å samarbeide sikkert i sanntid på Revit-modeller. Med en enklere arbeidsflyt og data sentralisert på BIM 360-plattformen kan teamene levere prosjektene raskere, øke produktiviteten, unngå feil og spare penger. Prøv det gratis med teamene i dag.  

Samarbeid om Revit-modeller i forskjellige team på en trygg måte

Lagre prosjektdata sentralt i skyen for å redusere IT-kostnadene, administrere brukertillatelsene, visualisere modellfremgangen, gi tilgang for personer uten Revit og så videre. Knytt sammen team for å levere byggeprosjekter innenfor tidsfrister og budsjetter.

Les våre ebøker – Derfor er designsamarbeid viktig

 • De fire trendene som driver bygg- og anleggssamarbeid


  Ønsker du å maksimere investeringene dine i BIM? Forstå disse fire trender som påvirker bygg- og anleggsbransjen, og hvordan de kan påvirke deg.

 • Slik øker sømløst designsamarbeid fortjenestemarginene

  Her er ni grunner til at det å sette designteamene i kontakt med hverandre kan hjelpe deg med å oppnå mer med ressursene, talentet og tiden du har til rådighet, og derved gi bedre fortjenestemarginer.

 • Det å samarbeide er gunstig for enhver prosjektleveringstype

  Finn ut hvordan BIM 360 Design kan sette team i kontakt med hverandre og gi dem en innsikt som lar dem levere prosjekter raskere, uavhengig av prosjektets leveringsmodell.

Se hva kundene våre sier om BIM 360 Design

Ikke ta vårt ord for det. Les hva noen av kundene våre har sagt om hvordan BIM 360 Design har påvirket prosjektproduktiviteten. Slik som dette: «Samarbeidet i BIM 360 Design reduserte tidsforbruket med 20 % og kostnadene med 90 %»

Sammenlign hvordan du samarbeider i Revit med BIM 360 Design

Hvordan samarbeider du i Revit i dag? Hvis du betaler for servere lokalt, sender store PDF-filer som e-post eller jakter på revisjonsskyer, finnes det en bedre måte. BIM 360 Design er den eneste løsningen som tilbyr tverrfaglige muligheter for arbeidsdeling og koordinasjon på Revit-modeller over hele firmaet og mellom flere firmaer. Se selv ved å sammenligne flere løsninger. 

ok

Kontakt oss

Snakk med en salgsekspert for Autodesk for å finne den riktige løsningen for deg.

Ring oss i dag på +4721937224 eller klikk nedenfor, så ringer vi deg.

Fullfør følgende felt for å få tilgang til eboken.

Takk

Fullfør følgende felt for å få tilgang til eboken.

Takk

Fullfør følgende felt for å få tilgang til eboken.

Takk