• Norge

  Vi har videresendt deg til en tilsvarende side på det lokale nettstedet ditt, hvor du kan se lokale priser og kampanjer og kjøpe produkter på nettet.

  Stay on our U.S. site

Keyboard ALT + g to toggle grid overlay

NÅ MED EUROPEISK DATASENTER

Jobb hjemmefra i Revit med BIM 360 Design

BIM 360 Design lar team samarbeide i Revit-prosjekter over skyen når som helst og hvor som helst.

Nå som du har muligheten til å lagre og håndtere prosjektdata i Europa, kan du dekke datalagringsbehovene du har mens du samarbeider i sanntid i Revit for å redusere arbeidsmengden, øke produktiviteten og fremskynde leveringen av prosjektet.

 

ok

Tre måter BIM 360 Design forbedrer Revit-arbeidsflyten på

SENTRALISER DATA

Få tilgang til bygg og anleggs -data hvor som helst, koble sammen team og datasiloer og håndter prosjekter enkelt. Med BIM 360 Design kan du fortsette å jobbe med verktøyene du foretrekker mens du håndterer og koordinerer prosjektdokumenter på en bedre måte.

OPPNÅ ET BEDRE REVIT-SAMARBEID

Samarbeid om å lage Revit-modeller når som helst og hvor som helst. Opplev en kraftfull visualisering av aggregerte BIM-data direkte i nettleseren. Deleger oppgaven til den som egner seg best, mens du koordinerer sterkere team

SE HELE BILDET

Gi medlemmene i teamet samme mål å jobbe mot, hold øye med fremdriften i prosjektet og fang opp problemer tidlig. Øk produktiviteten i teamet ditt ved å begrense distraksjoner og gi alle tilgang til BIM- og CAD-data i skyen.

Samarbeid om Revit-modeller i forskjellige team på en trygg måte

Lagre prosjektdata sentralt i skyen for å redusere IT-kostnadene, administrere brukertillatelsene, visualisere modellfremgangen, gi tilgang for personer uten Revit og så videre. Knytt sammen team for å levere byggeprosjekter innenfor tidsfrister og budsjetter.

Les våre ebøker – Derfor er designsamarbeid viktig

 • De fire trendene som driver bygg- og anleggssamarbeid


  Ønsker du å maksimere investeringene dine i BIM? Forstå disse fire trender som påvirker bygg- og anleggsbransjen, og hvordan de kan påvirke deg.

 • Slik øker sømløst designsamarbeid fortjenestemarginene

  Her er ni grunner til at det å sette designteamene i kontakt med hverandre kan hjelpe deg med å oppnå mer med ressursene, talentet og tiden du har til rådighet, og derved gi bedre fortjenestemarginer.

 • Det å samarbeide er gunstig for enhver prosjektleveringstype

  Finn ut hvordan BIM 360 Design kan sette team i kontakt med hverandre og gi dem en innsikt som lar dem levere prosjekter raskere, uavhengig av prosjektets leveringsmodell.

Se hva kundene våre sier om BIM 360 Design

Ikke ta vårt ord for det. Les hva noen av kundene våre har sagt om hvordan BIM 360 Design har påvirket prosjektproduktiviteten. Slik som dette: «Samarbeidet i BIM 360 Design reduserte tidsforbruket med 20 % og kostnadene med 90 %»

Sammenlign hvordan du samarbeider i Revit med BIM 360 Design

Hvordan samarbeider du i Revit i dag? Hvis du betaler for servere lokalt, sender store PDF-filer som e-post eller jakter på revisjonsskyer, finnes det en bedre måte. BIM 360 Design er den eneste løsningen som tilbyr tverrfaglige muligheter for arbeidsdeling og koordinasjon på Revit-modeller over hele firmaet og mellom flere firmaer. Se selv ved å sammenligne flere løsninger. 

ok

Kontakt oss

Snakk med en salgsekspert for Autodesk for å finne den riktige løsningen for deg.

Ring oss i dag på +4721937224 eller klikk nedenfor, så ringer vi deg.

Fullfør følgende felt for å få tilgang til eboken.

Takk

Fullfør følgende felt for å få tilgang til eboken.

Takk

Fullfør følgende felt for å få tilgang til eboken.

Takk