• Norge

    Vi har videresendt deg til en tilsvarende side på det lokale nettstedet ditt, hvor du kan se lokale priser og kampanjer og kjøpe produkter på nettet.

    Stay on our U.S. site

Keyboard ALT + g to toggle grid overlay

Er AutoCAD-versjonen min ekte?

Skjulte kostnader tilknyttet bruk av torrenter, cracks og falske lisenser

Hvis du bruker torrenter, cracks eller falske lisenser – selv uten å vite det – kan det føre til systemfeil, sette personopplysningene dine i fare og redusere arbeidsproduktiviteten din. CAD-programvare (engelsk) er verdens fjerde mest piratkopierte programvaretype ifølge en studie fra Software & Information Industry Association. AutoCAD® er den Autodesk-programvaren som hyppigst piratkopieres ved hjelp av torrenter eller cracks.

Piratkopiering av programvare omfatter uautorisert nedlasting, kopiering eller distribusjon av programvare. Bruk av tidligere registrert programvare, nedlasting av programvare eller AutoCAD-torrenter fra ukjente plattformer og bruk av uautoriserte keygens for å generere ugyldige serienumre eller lisensnøkler er de vanligste måtene piratkopiert programvare blir anskaffet på. Ofre for piratkopiert programvare tror ofte at de kjøper ekte programvare.

Ikke bli offer for piratkopiert programvare. Finn ut mer om risikoene som er tilknyttet bruk av cracket eller forfalsket AutoCAD-programvare, og hvordan du kan beskytte deg mot skadelig programvare og datatap. Se rimelige alternativer for ekte AutoCAD-programvare (engelsk).

Risikoer forbundet med piratkopiert programvare

Infeksjon av skadelig programvare
1 av 3 piratkopierte programmer eksponerer datamaskiner for skadelig programvare, noe som fører til sikkerhetsproblemer, datatap og skade på datamaskinene.

Skjulte kostnader
Programvarefeil, reparasjoner av datamaskiner og identitetstyverier på grunn av piratkopiert programvare kostet amerikanske forbrukere USD 25 milliarder i 2014.

Nedsatt produktivitet
Amerikanske forbrukere kastet bort 1,1 milliarder timer på å løse problemer tilknyttet piratkopiert programvare i 2014.

Kjøp ekte AutoCAD LT-programvare

Du kan være trygg på at du er dekket av garantien vår, og at brukerstøtten og den tekniske støtten er tilgjengelig hvis du trenger hjelp.

  • Pålitelig. Unngå å utsette datamaskinen din for virus, feil og dårlig ytelse.
  • Fleksibelt. Abonner med månedlig eller årlig betaling. Utvid eller reduser abonnementet basert på behovene i virksomheten din.
  • Alt du trenger. AutoCAD LT 2D-kommandoene er de samme som AutoCAD-kommandoene – ikke en nedstrippet erstatning.

Er du på utkikk etter rimelig AutoCAD-programvare? Kjøp AutoCAD LT