Asset 12 Asset 10 Asset 15 Asset 15 - - - - autodesk_icon_font_04_06_16_kl Asset 11 autodesk_icon_font_04_06_16_kl autodesk_icon_font_1_18_17_start_over-01
 • Norge

  Vi har videresendt deg til en tilsvarende side på det lokale nettstedet ditt, hvor du kan se lokale priser og kampanjer og kjøpe produkter på nettet.

  Stay on our U.S. site

Keyboard ALT + g to toggle grid overlay

ABONNEMENTSFORDELER

Den mest fleksible og kostnadseffektive løsningen for å få tilgang til og administrere 3D-design-, ingeniør- og programvareverktøy er å abonnere på produktene fra Autodesk.

Hovedfordelene med abonnement

Fordeler for Autodesk-abonnenter: Tilgang

Bedre tilgang

Få omfattende tilgang til de siste innovasjonene innen verktøy, teknologi og tjenester som passer behovene dine – både nå og i fremtiden.

Fordel for Autodesk-abonnenter: Kontroll

Fleksibel kontroll

Administrer brukere og kostnader bedre ved å gi teamet ditt tilgang til de rette produktene og oppdateringene når de trenger dem.

Fordeler for Autodesk-abonnenter: Innsikt

Verdifull innsikt

Evaluer og analyser produktbruk, forbruk, produktivitet og fremtidige behov ved hjelp av brukervennlige rapporteringsverktøy og varsler.

Bedre tilgang

Med abonnement har du alltid adgang til både de nyeste oppdateringene og tidligere versjoner. I tillegg kan du bruke programvaren hvor som helst og når som helst.

 • Kontinuerlige programvareoppdateringer

  Bruk skrivebordsprogrammet fra Autodesk til å laste ned produktoppdateringer, bruke skytjenester og få flere funksjoner så snart de er tilgjengelige – eller når du er klar for det.

  Finn ut mer

 • Rask konfigurasjon

  Med Autodesk Account kan du gi brukerne umiddelbar tilgang til produkter du har kjøpt, ved å distribuere dem direkte til enheter eller la brukerne installere dem selv via skrivebordsprogrammet fra Autodesk.

  Logg på

 • Ny og forbedret brukerstøtte

  Velg mellom telefon-, chat- eller
  e-postassistanse eller assistanse via eksternt skrivebord for å løse tekniske problemer raskere. 

  Finn ut mer

 • Tilknyttede skytjenester

  Opprett, endre og analyser arbeid i nettskyen. Fullfør ressursintensive oppgaver, for eksempel rendering, på bare noen minutter eller timer i stedet for å måtte bruke flere dager.

  Finn ut mer

 • Tilgang hvor som helst og når som helst

  Bruk programvaren uansett hvor du er – hjemme, på jobben eller på reise.

  Finn ut om rettigheter til hjemmebruk

  Finn ut om rettigheter til bruk på reise

 • Sammenlign programvareversjoner

  Last ned og arbeid med tidligere utgaver av de fleste Autodesk-programmer.

  Finn ut mer

Fleksibel kontroll

Med enkel programvareadministrering og forbedret sikkerhet får du full kontroll.

 • Samlet programvare- og nedlastingsadministrering

  Sorter, søk i og filtrer alle produktene og tjeneste dine i én enkelt visning i Autodesk Account, og velg nedlastingsmetoden som fungerer best for deg.

  Finn ut mer

 • Enkel brukeradministrering

  Bruk Autodesk Account til å administrere hvem som skal ha tilgang til ulike produkter og tjenester. Tildel tilgang etter produkt eller bruker – avhengig av hva som fungerer best for bedriften din.

  Finn ut mer

 • Forenklet levering av oppdateringer

  Få mindre administrative kostnader ved å konfigurere tillatelser for produktoppdateringer og automatisere leveringen av oppdateringene til brukerne dine via skrivebordsprogrammet fra Autodesk.

  Finn ut mer

 • Forbedret sikkerhet

  Sikkerhetsekspertene hos Autodesk hjelper deg med å beskytte både ressurser og personvern – i tillegg til å tilby deg det nyeste av sikkerhetsoppdateringer og feilrettinger.

  Finn ut mer (engelsk)

 • Fleksible avtaletider

  Prøv nye verktøy uten store forhåndsinvesteringer Betal for en tidsperiode du velger selv, så blir det lettere å administrere programvaren og budsjettet hvis behovene dine endres.

  Finn ut mer

Verdifull innsikt

Med rapporteringsverktøy og varsler blir det enklere å analysere og evaluere programvarebruk, forbruk, produktivitet og fremtidige behov.

 • Meldinger og varsler

  Du finner informasjon om kontraktstatusen din i Autodesk Account, sånn at du kan fornye eller bytte produkter før abonnementet ditt utløper, og dermed unngå nedetid. 

  Finn ut mer

 • Rapporter om bruk av skykreditt

  Følg med på og optimaliser hvordan du og organisasjonen din bruker skykreditt for tjenester du betaler for etter bruk.

  Finn ut mer

 • Budsjettplanlegging

  Abonnementsprisene er forutsigbare og oversiktlige, så det er lett å belaste kundeprosjekter for programvarekostnader, samt vite hva som skjer frem i tid.

Avansert støtte

Med ny og bedre brukerstøtte for abonnenter får du raskere og enklere hjelp når du trenger det. I tillegg til brukerstøtteressursene på nettet kan du nå også avtale en samtale med en tekniker hos Autodesk helt uten merkostnad.

Bytt fra vedlikeholdsavtale til abonnement – og spar penger

Neste gang vedlikeholdsavtalen din skal fornyes, kan du gå over til et abonnement for samme pris – eller du kan bytte til en bransjeløsning til nedsatt pris.

Vanlige spørsmål

Må jeg være koblet til Internett for å bruke programvaren?

Nei. Når du har aktivert programvaren, fungerer den uten nett i 30 dager. Etter det må du koble til på nytt. Men ta det helt med ro – vi minner deg på det syv dager før det må gjøres.

Blir alle filer og prosjekter automatisk lagt i nettskyen?

Skrivebordsprogrammer og tilhørende brukerdata lagres fortsatt på den lokale maskinen. Når du bruker skyapper, kan du velge mellom å lagre data i skyen eller på datamaskinen.

Må jeg oppgradere uansett om jeg vil eller ikke?

Som abonnent har du alltid tilgang til nye oppdateringer, men det er du som bestemmer om og når du vil oppgradere.

Det er ikke sikkert at alle abonnementsfordelene er tilgjengelige på alle språk eller i alle områder for alle produktene eller tjenestene. Abonnementsprogrammene er underlagt de gjeldende abonnementsvilkårene for Autodesk (Engelsk) og/eller tjenestevilkårene for Autodesk (Engelsk).