Ekstra sky & programvaretjenester

Opprett, lagre og del i skyen

Untytt våre sky-og programvaretjenester, som er tilgjengelige med Maintenance Subscription og Desktop Subscription.

Skybaserte tjenester

Optimaliser, analyser, design og gjengi med kraften og effektiviteten i skyen.

 

Buzzsaw samarbeidsprogramvare som tjeneste (SaaS)

Buzzsaw (engelsk)
Sentraliser og utveksle prosjektinformasjon i skyen. Inkludert 5 GB Buzzsaw-lagringsplass per bruker. Krever Vault Professional (engelsk) med Maintenance eller Desktop Subscription.

 

 

Energianalyse for Revit

Energianalyse for Revit
Beregn energiforbruk og bygningers levetidskostnader med energianalyseverktøy. Energianalyse for Autodesk® Revit® er tilgjengelig fra designprogrammet ditt.

 

 

 

Green Building Studio nettbaserte energianalysetjeneste

Green Building Studio (engelsk)
Utfør helhetlig bygningsanalyse, optimer energieffektiviteten og arbeid mot karbonnøytralitet tidligere i designprosessen med Autodesk® Green Building Studio®.

 

 

Mockup 360 (engelsk)
Samarbeide med andre i sanntid på 3D digitale mockups av dine design. Spesial versjonen lar abonnenter til å håndtere opptil fem samtidige mockup prosjekter.

 

 

Optimalisering for Inventor

Optimalisering for Inventor
Test de ulike designmulighetene. Lag produkter av høyere kvalitet med mer bærekraftig design til lavere pris.

 

 

Process Analysis 360 (engelsk)
Modellering, analyse og optimalisering av produksjonsprosesser. Spesialarbeidsflyt med AutoCAD og Factory Design Utilities bare for abonnenter.

 

Gjengivelse i Autodesk 360

Gjengivelse i A360
Reduser tidsforbruket og prosjektkostnadene med gjengivelse i skyen. Produser slående fotorealistiske visualiseringer – uten å legge beslag på skrivebordet og uten behov for spesialisert maskinvare.

 

 

Bygningsanalyse for Revit

Structural Analysis for Revit
Integrer strukturell analyse i BIM-prosessen (Building Information Modeling). Utforsk og visualiser resultater inne i Revit, og minimer antallet avbrytelser i arbeidet.

 

 

Programvaretjenester

Utvid programvarefunksjonaliteten med flere tjenester og utvidelser.

 

Ekstern programvare

Eksternt
Bruk din eksterne datamaskin eller iPad® til å kjøre hvilken som helst Autodesk-programvare med et optimert grensesnitt som er installert på hovedmaskinen din.

 

 

Det eri kke sikkert at alle Subscription-fordelene er ilgjengelige for alle produkter på alle språk og/eller i alle områder. Abonnementsprogrammer er underlagt gjeldende vilkår og betingelser for Autodesk Subscription  (engelsk) og/eller tjenestevilkårene for Autodesk (engelsk).