• Norge

    Vi har videresendt deg til en tilsvarende side på det lokale nettstedet ditt, hvor du kan se lokale priser og kampanjer og kjøpe produkter på nettet.

    Stay on our U.S. site

 

Subscription

Verktøyene du trenger, nå med tre forskjellige abonnementstjenester

Velg det som passer best for ditt budsjett, dine folk og dine prosjekter. Få den nyeste programvaren, teknologiprodukter og tilgang til støtte fra Autodesk.

Video: Introducing Autodesk Subscription

Innføring i Autodesk Subscription

Autodesk har Desktop Subscription til beste pris og med best fleksibilitet, Maintenance Subscription med en engangslisens, og Cloud Service Subscription for å ekspandere utover skrivebordet. Finn ut mer om mulighetene. (video: 1:52 min.)

 

Subscription-kunder:

Logg deg på for å administrere Subscription nå.

LOGG DEG PÅ NÅ

 

Video: Maintenance Subscription

Maintenance Subscription

Legg til Maintenance Subscription til engangslisensen og få programvareoppdateringer, tilgang til filer av eldre versjoner, fleksibel lisensiering, støtte og mer.
(video: 1:38 min.)

Video: Desktop Subscription

Desktop Subscription

Lave forskuddskostnader, tilgang til de nyeste oppdateringene og tidligere versjoner av Desktop Subscription, personlig webstøtte, fleksibel lisensiering m.m.  (video: 1:19 min.)

Video: Cloud Service Subscription

Cloud Service Subscription

Jobb utenfor skrivebordet og mobilenheter i en sentralisert arbeidsplass som gir bedre samarbeid. Bruk datakraften til skyen til å utvikle filer og fjerne behov for skrivebord.
(video: 1:42 min.)

Rocket Fuel

Autodesk kommer gradvis til å gjøre kjøp av ny programvare eksklusivt for Desktop Subscription. Nye evigvarende lisenser for enkelte programvareprodukter kan ikke lenger kjøpes etter 31. januar 2016. Finn ut mer