• Norge

    Vi har videresendt deg til en tilsvarende side på det lokale nettstedet ditt, hvor du kan se lokale priser og kampanjer og kjøpe produkter på nettet.

    Stay on our U.S. site

Keyboard ALT + g to toggle grid overlay

Design and
Creation-suiter

Autodesk® 3D Design and Creation-suiter tilbyr utvidede verktøysett for bygningsdesign, produktdesign og underholdningsskapning.

Det vil ikke lenger være mulig å kjøpe pakker for design og konstruksjon.

Du kan fortsette å motta støtte og bruke programvaren og fordelene så lenge du fortsetter å fornye abonnementet eller vedlikeholdsavtalen for pakken for design og konstruksjon.

Vi tilbyr også muligheten til å bytte fra et abonnement på en pakke for design og konstruksjon til en bransjeløsning, noe som gir deg tilgang til flere verktøy til en tilsvarende pris.

Slik fornyer du abonnementer på suiter

Abonnenter på Building Design Suite, Entertainment Creation Suite, Infrastructure Design Suite, Factory Design Suite, Plant Design Suite og Product Design Suite kan velge å fornye abonnementet eller vedlikeholdsplanen.

Slik fornyer du

  1. Logg deg på Autodesk-kontoen din.
  2. Klikk på Contracts & Orders.
  3. Klikk på kontraktnummeret til den utløpende kontrakten for å få tilgang til alternativene for fornyelse.
  4. Klikk på knappen Renew nederst på skjermen for å se tilgjengelige alternativer for å fortsette abonnementet eller vedlikeholdsavtalen.

Vi presenterer bransjeløsninger

Mer verdi, mer fleksibilitet, mer brukervennlighet

Våre nye bransjeløsninger omfatter et bredt utvalg av den viktigste Autodesk-programvaren du trenger i arbeidet, samt tilgang til flere skybaserte tjenester, alt til en rimelig pris.

Bransjeløsning for byggenæringen

Et essensielt sett med BIM-verktøy for byggenæringen

Finn ut mer om bransjeløsningen

Bransjeløsning for produktdesign og produksjon

En pakke med de viktigste design- og ingeniørverktøyene for produkt- og fabrikkdesign

Finn ut mer om bransjeløsningen

Bransjeløsning for media og underholdning

Verktøy for alle trinn i den kreative underholdningsprosessen

Finn ut mer om bransjeløsningen

Hvorfor bransjeløsninger?

Større nytteverdi

Bransjeløsninger gir tilgang til mer programvare og flere tjenester enn suiter, noe som gir deg en nytteverdi som overskrider en premium-suite til en svært konkurransedyktig pris.

Enklere lisenshåndtering og administrasjon

Vi har gjort det enklere for deg å bestemme hvilket tilbud som passer for deg. Alle de viktigste programvareverktøyene du trenger, er i én av tre bransjeløsninger, i stedet for å være fordelt på over seks suiter som hver har flere utgaver.

Du vil alltid ha tilgang til den nyeste programvaren, med enkel kontroll over oppdateringer og tilgang, en enhetlig innkjøpssyklus og enklere lisensadministrasjon.

Løsninger for enkeltpersoner eller team

Med bransjeløsninger kan du velge et abonnement med enkeltbrukertilgang eller flerbrukertilgang for når du trenger å dele programvare på tvers av et team. Suiter tilbyr kun enkeltbrukertilgang.

Flere skybaserte tjenester

Få tilgang til flere skybaserte tjenester enn det som for tiden er tilgjengelig i Design and Creation-suitene.