KONTOADMINISTRASJON FOR ADMINISTRATORER

Få informasjon om Flex-bruk

Rapportering av Flex-bruk viser bruk av Flex-tokener etter produkt og bruker. Dette kan hjelpe administratorer med å optimalisere bruk og kjøp av tokener.

Data er beskyttet av Autodesks personvernprinsipper og brukes bare til formålene de ble samlet inn for. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Autodesks personvernerklæring (engelsk).

Slik viser du tokenbruk

1. Logg på Autodesk-konto.

2. Velg Rapportering > Tokenbruk.

Sammendrag av tokenbruk

Sammendraget for bruk av token sporer følgende for hvert valgte team:

• Tokener brukt. Totalt antall Flex-tokener som brukes av alle brukere for å få tilgang til alle produkter.

• Gjenværende tokener. Antall gjenværende Flex-tokener i teamet.

• Tokener lagt til / fjernet. Antall tokener som er lagt til eller fjernet fra teamet i løpet av de siste sju dagene.

Merk: Dette vises bare hvis tokener ble lagt til eller fjernet i løpet av de siste sju dagene.

• Tokener brukt per dag. En graf over antall Flex-tokener som er brukt hver dag de siste 365 dagene.

• Tokener brukt per produkt. Antall Flex-tokener som brukes for hvert produkt. Dette er den eneste målingen som er basert på det valgte tidsintervallet.

Slik viser du sammendraget av tokenbruk

I rapporten Sammendrag av tokenbruk velger du et tidsintervall:

• Denne måneden

• Siste 3 måneder

• 6 måneder

• 9 måneder

• 12 måneder

For AutoCAD, inkludert spesialverktøysett, bransjesamlinger og produktpakker, klikker du på navnet på produktgruppen for å se bruken av hvert enkelt produkt.

Tokener brukt per produkt

Rapportering etter produkt sporer følgende for hvert valgte team og tidsintervall:

• Totalt antall tokener – Totalt antall Flex-tokener som brukes for alle produkter.

• Produkter som er brukt – Antall produkter som er brukt.

• Produktdetaljer – Alle produkter som er tilgjengelige i det valgte tidsintervallet. Klikk på et produkt for å se disse tilleggsdetaljene:

• Totalt antall tokener brukt – Totalt antall tokener som er brukt med dette produktet av alle brukere i det valgte tidsrommet.

• Totalt antall brukere – Antall brukere som har fått tilgang til dette produktet.

• Gjennomsnittlig antall tokener brukt hver måned – Gjennomsnittlig antall tokener som brukes per måned, beregnet som det totale antallet tokener som brukes delt på antall måneder i den valgte tidsrommet. Dette gjelder selv om det valgte tidsrommet ikke er over.

• Tokendistribusjon – Fordelingen av brukere etter tokenforbruk. For eksempel brukte sju brukere 0–100 tokener, og tre brukere brukte 101–500 tokener. Dette hjelper med å klassifisere brukere i grupper basert på deres gjennomsnittlige forbruk.

• Brukere etter versjoner – Produktversjonene brukerne har tilgang til.

• Brukernavn – Brukerne som har fått tilgang til dette produktet, totalt antall tokener de har brukt, og gjennomsnittlig antall tokener de bruker per måned.

Slik viser du tokenbruk etter produkt

1. Velg Etter produkt.

2. Velg et produkt

3. Velg et tidsintervall.

Bruk av token etter bruker (kun tilgjengelig for Premium-planer)

1. Velg Etter bruker.

2. Velg et produkt for å vise bruksdetaljer for individuelle brukere.

3. Velg et tidsintervall.

Slik viser du brukernavn og e-postadresser (bare tilgjengelig for Premium-planer)

1. Velg Etter bruker.

2. Velg innstillingsikonet for å invitere brukere.

3. Velg Personopplysninger.

Eksportere data om tokenbruk, brukere og abonnementer

Du kan laste ned et regneark som viser lisensbruk, brukere og abonnementer.

1. Logg på Autodesk-kontoen.

2. Velg Rapportering > Tokenbruk.

3. Klikk på Eksporter for å vise innstillingene.

4. Velg et filformat og et team.

5. Velg én eller flere av disse rapporttypene: Abonnementer, Brukere og Bruksrapportering.

6. Hvis du ønsker Bruksrapportering, velger du en et datointervall.

7. Klikk på Eksporter.

Hvis du vil ha mer informasjon om eksporterte data, kan du se Eksportdatafelt for bruksrapportering.