GRUNNLEGGENDE OM KONTOADMINISTRASJON

Kjøpe Autodesk-programvare


Få et abonnement på Autodesk-programvare på én av fire måter. Du kan abonnere på nett, snakke med salgsteamet vårt, konvertere til et abonnement i løpet av eller etter en gratis prøveperiode, eller jobbe med en Autodesk-autorisert partner (forhandler).


Abonner på nett fra Autodesk

Det er fleksibelt, praktisk og sikkert å få programvaren direkte fra Autodesk. Du kan få et abonnement fra en hvilken som helst produktside. Eller du kan starte prosessen – og se tilbud og spesialpriser – på produktsiden vår.

Snakk med salgsavdelingen

Få ekspertråd om hvilken programvare som best vil dekke dine behov. Vår Autodesk salgsavdeling kan hjelpe deg med å velge det beste produktet og støtte virksomheten din, nå og i fremtiden.

Konvertere prøveversjonen til et abonnement

Prøv en hvilken som helst Autodesk-programvare gratis i 30 dager, og konverter deretter prøveversjonen direkte til et abonnement. Du får tilgang til de fleste produkter umiddelbart etter at du har konvertert til et abonnement. Enkelte produkter krever imidlertid et ekstra trinn. Hold et øye med nedtellingsklokken i prøveversjonen for å unngå nedetid.

Kjøp fra en godkjent forhandler

En Autodesk-autorisert partner kan hjelpe deg med å velge riktig programvare for å imøtekomme dine unike forretningsbehov. Søk etter sted, bransje eller produkt for å se om en lokal ressurs passer for deg.

Hvis du vil ha svar på flere spørsmål om kjøp med Autodesk, for eksempel feilsøking av bestillingsfeil og Autodesks retningslinjer for refusjon, kan du se Hjelp med kjøp.


Need help? Ask the Autodesk Assistant!

The Assistant can help you find answers or contact an agent.


What level of support do you have?

Different subscription plans provide distinct categories of support. Find out the level of support for your plan.

View levels of support