GRUNNLEGGENDE OM KONTOADMINISTRASJON

Slette en konto


Slett kontoen din for å fjerne personopplysninger og avbryte abonnementet på Autodesk-markedsføringskommunikasjon. Vi kan beholde visse data til juridiske og interne forretningsformål, for eksempel forebygging av svindel, i samsvar med gjeldende lover. Når kontoen og personopplysningene dine slettes, vil du ikke lenger ha tilgang til produktene, tjenestene eller filene dine.

 

Hvis du har et aktivt abonnement som du kjøpte gjennom Autodesk, avbryter vi abonnementet og sletter kontoen din. Hvis du kjøpte gjennom en partner, må du kontakte vedkommende for å kansellere den delen av kontoen din før du fortsetter. Hvis noen av abonnementene dine har automatisk fornyelse, må du slå den av først. Det kan ta opptil 90 dager å behandle forespørselen din.

 

Bedriftskontoer: Hvis kontoen din er knyttet til en bedriftskonto, kan vi ta kontakt med deg for mer informasjon eller henvise deg til kontoadministratoren din. Hvis du er en tilordnet bruker av en firmakonto, kontakter du systemansvarlig for å bli fjernet fra alle produkter og tjenester før du sletter kontoen.


Alternativer til å slette kontoen din


Slette kontoen din

Merk: Når du har slettet kontoen din, vil du ikke lenger ha tilgang til filene dine. Sørg for at du laster ned filene dine før du fortsetter.

  1. Logg på kontoen din på profile.autodesk.com/security.
  2. Klikk på Start sletting under Slett konto og data.
  3. Se gjennom de alternative handlingene for å sikre at du vil slette kontoen heller enn å begrense e-postmeldinger, slå av automatisk fornyelse, slette en bruker eller avbryte en prøveperiode.
  4. Hvis du er sikker på at du vil slette kontoen, klikker du på Fortsett med sletting. Av sikkerhetsgrunner vil du bli bedt om å godkjenne påloggingsinformasjonen på nytt.
  5. Velg e-post, tekstmelding eller anrop for å motta en bekreftelseskode. Tekstmelding- og anropsalternativene er bare tilgjengelige hvis du tidligere har konfigurert totrinnskontroll for kontoen din.
  6. Klikk på Fortsett med sletting.
  7. Angi bekreftelseskoden, og klikk på Fortsett med sletting. Et bekreftelsesskjermbilde kommer til syne.
    Merk: Når en konto er slettet, kan du ikke opprette en ny konto med samme e-postadresse før 90 dager har gått.

Gjenopprette kontoen din

Du kan gjenopprette kontoen din innen 30 dager på følgende måter:

  • Klikk på Gjenopprett kontoen min i e-postbekreftelsen.
  • Logg på profile.autodesk.com/security og klikk på Gjenopprett kontoen min under Slett konto og data.

Fjerne informasjon fra systemet vårt

Hvis du ikke har en Autodesk-konto og ønsker å fjerne informasjonen din fra systemet vårt, fyller du ut det elektroniske skjemaet for at forespørselen din skal bli behandlet.

 

Hvis du vil vite mer om våre retningslinjer for sletting, lagring og dataoppbevaring, kan du se personvernerklæringen vår (engelsk).


Need help?

Tell us about your issue and find the best support option.