GRUNNLEGGENDE OM KONTOADMINISTRASJON

Tilbakestill passordet ditt


Hvis du har glemt passordet, kan du be om en tilbakestilling. Du kan også endre passordet i sikkerhetsinnstillingene for profilen din. Administratorer kan ikke stille inn eller endre passordet til en annen bruker. Når en administrator legger til en bruker, mottar brukeren en e-post med en kobling for å opprette en konto med egen e-postadresse og eget passord.

Tilbakestille et passord

  1. Gå til accounts.autodesk.com, angi e-postadressen din, og klikk på Neste.
    Merk: Hvis du allerede har en konto, men ikke husker e-postadressen som ble brukt, må du ikke opprette en ny konto. Kontakt oss for å få hjelp til å finne påloggingsinformasjonen for kontoen din. Om mulig, oppgir du et serienummer for programvare, et abonnementskontraktsnummer eller administratorens e-postadresse for å hjelpe oss med å finne riktig konto.
  2. Klikk på Har du glemt det?-lenken over Passord-feltet. Du vil motta en e-post med instruksjoner om tilbakestilling av passordet ditt. Hvis du ikke mottar e-posten for tilbakestilling av passord, kan du se etter en e-post fra noreply@mail.accounts.autodesk.com, og legge til autodesk.com som et klarert e-postdomene. Hvis du fortsatt ikke har mottatt e-posten, vennligst kontakt kundestøtte.

Endre passordet ditt

  1. Logg på kontoen din på profile.autodesk.com/security.
  2. Klikk på redigeringsikonet i Passord-feltet.
  3. Angi gjeldende og nytt passord, og klikk deretter på Lagre.

Merk: Hvis du ikke ser et alternativ for passordredigering, administreres innstillingene av organisasjonen din, og du har begrenset selvbetjening. Kontakt organisasjonens IT- eller lisensadministrator med eventuelle spørsmål.


Need help?

Tell us about your issue and find the best support option.