Kundehistorier

Opplæring og sertifiseringn


Kundehistorier

I tillegg til å bruke riktige verktøy, er det å lære å bruke verktøyene mest mulig effektivt en av de beste investeringene du kan gjøre for å skjerpe konkurransedyktigheten. Se hvordan kunder bruker opplæring og sertifisering i bruk av Autodesk-produkter som et middel for å lykkes.

Krafttak gjennom profesjonell opplæring
RWE Power, Tysklands største kraftselskap, bruker maskiner – blant annet verdens største gravemaskin med bøttehjul – i sine brunkullgruver. Finn ut hvordan Autodesk® Inventor® og skreddersydd opplæring spiller en viktig rolle i å bedre datakvaliteten og optimere prosesser.

 RWE Power AG (pdf - 2324Kb)

Sertifisert suksess
Parsons Brinckerhoff (PB) bruker Autodesks sertifiseringsprogram til å øke medarbeidernes produktivitet og tilfredshet. Les hvordan PB implementerte sertifisering i sin globale organisasjon og hvilke fordeler de oppnådde ved å gjøre det.

 Parsons Brinckerhoff (pdf - 696Kb)

Hør fra sertifiserte samarbeidspartnere og fagfolk
Finn ut hvor verdifull en sertifisering kan være ved å høre vitnesbyrd fra personer som har oppnådd sertifisering. Se hvorfor de anbefaler sertifisering, hvordan de forberedte seg og hvilke råd de har til andre som vurderer å ta en eksamen.