Verktøy og ressurser

Opplæring og sertifisering


Verktøy og ressurser

Utnytt Autodesk®-programmer fullt ut. Autodesk tilbyr en omfattende portefølje av produktlæremidler som både hjelper nybegynnere og erfarne brukere med å overgå forventninger og holde seg konkurransedyktige. Autodesk-læremidler kan kjøpes på nettet, fra autoriserte forhandlere eller hos lokale bokhandler.

Alt materiell er utviklet av Autodesk-eksperter og gir praktisk erfaring med jobbrelaterte øvelser basert på scenarioer hentet fra din bransje.

Autodesks offisielle kurshåndbøker (engelsk)
Autodesk vil sterkt oppfordre kunder og samarbeidspartnere til å bruke Autodesks offisielle kurshåndbøker, det mest omfattende opplæringsmateriellet som finnes på markedet. Disse er utviklet for klasseromsopplæring på et autorisert opplæringssenter, men egner seg også for individuell opplæring i eget tempo. Det finnes slike håndbøker for de fleste Autodesk-produkter. Håndbøkene er også anbefalt studiemateriell for brukere som forbereder seg til sertifiseringseksamen for Autodesk. Mange kurshåndbøker tilbys på flere språk, og alle kan bestilles fra Autodesks nettbutikk.

Nettbutikk
Nedlastbare versjoner av utvalgte offisielle Autodesk-kurshåndbøker, komplette med øvelsesfiler. Autodesks e-bøker er et mer miljøvennlig og rimeligere alternativ for kundene våre. De koster halvparten så mye som trykte lærebøker, og man slipper leveringsgebyr. Se det aktuelle utvalget av e-bøker på Autodesks nettbutikk.

Media og underholdning – opplæringsvideoer
Nedlastbare e-DVD-er med bransjeeksperter som dekker emner innen media og underholdning. Disse e-DVD-ene kan også kjøpes i Autodesks nettbutikk.

e-Learning
Hundrevis av nettbaserte leksjoner, spesielt utviklet for våre Subscription-kunder via Subscription Center.


Ytterligere ressurser

Konsultasjonstjenester
Få mest mulig ut av programvareinvesteringen med Autodesk Consulting.

Autodesk Subscription
Få tilgang til eksklusive opplæringsvideoer, podcasts ,e-Learning-kurs samt Autodesk University courseware med Autodesk Subscription.

Autodesk University Online
Utforsk ressurser fra Autodesk University, som har verdens bredeste pensum av teknisk innhold utviklet spesielt for brukere av Autodesk-produkter.

Autodesk User Group International (AUGI)
AUGI er en gruppe som offisielt er anerkjent av Autodesk som representant for Autodesks brukerfellesskap.

Autodesk-fellesskap
Få kontakt med kolleger og delta i diskusjonsgrupper og forumer, still spørsmål og del informasjon, finn leksjoner og nedlastbare ressurser, les blogger og få tips fra eksperter – samt mye mer!

Studentfellesskap
Er du student eller lærer? Bli med i utdanningsfellesskapet i dag og få tilgang til kostnadsfrie programvarenedlastinger og andre nyttige ressurser.

Partnerressurser
Finn ressurser fra forhandlere og autoriserte opplæringssentre, og se hvordan du også kan bli med i vårt partnernettverk.